torstai 5. helmikuuta 2015

going home

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tänään koittaa viimeinen työpäivä täällä San Agustínissa ja huomenna on vihdoin aika lentää takaisin Suomeen! Käytin mun päivän hyväksi ja revin itteni ylös sängystä paikallista aikaa jo kasilta ja raahasin itteni aamupalalle. Tähän päivään on mahtunu myös meressä pulahtaminen, paikalliset markkinat sekä viimeisten tuliaisten osto. Tänään oon ehtinyt myös ottaa aurinkoa, mutta auringon mennessä pilveen olikin aika siirtyä nauttimaan viimeistä kertaa Thalasson (spa) mukavuuksista, kuumista altaista ja höyrysaunasta.
Nyt kun suurin osa tavaroista on sullottu matkalaukun pohjalle on mielikin jo rentoutunut siinä mielessä että enää tää yks työilta ja sitten se on ohi.
Mulla on matkalaukussa iso kasa tuliaisia ja viemisinä myös hyä rusketus sekä monta monta kuvaa, joten nyt on aika siirtää katse tulevaan lentoon ja kotiinpaluuseen! Seuraavan kerran musta kuuleekin sitten taas Suomesta. Kanarian kuvat ei kyllä ole ihan vielä loppumassa ja luvassa olis myös pitkästä aikaa vähän videota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti