maanantai 6. lokakuuta 2014

Activities

Tokana päivänä aamupäivä vietettiin neljäksi ryhmäksi jaettuna, itse kuuluin kakkosryhmään. Aamun tarkoitus oli suunnitella seuraavan päivän illallisen menyt valmiiksi, ja me onnistuttiinkin siinä hyvin. Kahdeltatoista mentiin syömään maittavaa kouluruokaa, joka sattuikin olemaan tällä kertaa puuroa. Ulkomaalaiset oli ihan ihmeissään siitä, että miten me täällä Suomessa syödään lounaaksi puuroa?! Opittiinpa siinä tohinassa esimerkiksi mitä unkariksi on paska...eli kuten arvatakkin saattaa, meidän vieraat eivät olleet kovin mielissään :D
Lounaan jälkeen napattiin unkarilaiset ja yksi ranskalainen mukaan ja tultiin heidän ja suomalaisten kanssa meille tappamaan aikaa. Pojat hakkasi peikkaria jonkun tovin olkkarissa ja seuraavaksi otettiin autojen keulat kohti Veturia. Kierreltiin parit kaupat ja sitten olikin jo aika huristella takaisin keskustaan, sillä neljältä me lähdettiin keilaamaan koko porukalla. 1 Ja kyseessä olikin hohtokeilaus! Ekan erän vein minä, haha en koskaan voita ketään!2 3 Keilauksen jälkeen mentiin syömään Angelaan josta mä painuinkin sitten kotiin lepäämään oman kullan kainaloon käpertyen :)


4 Keskiviikkona me mentiin tutustumaan KSAO:n hekopuoleen ja nähtiin ilmavoimien helikopterinäytös, se oli niin siistin näköstä! 5 Sitten pitikin jo palata takaisin todellisuuden pariin ja oli aika alkaa valmistaa illallista neljän tunnin pikakelauksella. Välillä mua kyllä hirvitti ruokien valmistuminen, mutta ehdittiin hyvin onneksi. 6 7 8 9 Seuraavaksi nähdäänkin sitten se what's all about, pysykää kuulolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti