sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

I can give you anything you want

1 2 3 4 5 6 7 8 Ai mitäkö mie oon puuhaillut viime päivinä? No, keskiviikkona päätin mun tokan amisvuoden vihdoinkin ja meillä alkoi "kesäloma". Sain päähänpiston ekaa kertaa kahteen ja puoleen vuoteen lakata kynnet, ja vaikka taito onkin vähän hukassa niin ihan kivathan noista silti tuli!
Oltiin myös suunniteltu jonkin aikaa, että ostetaan meidän ryhmänohjaajalle pieni muisto meistä, ja pakettiin päätyi suklaiden ja yliviivaustussien lisäksi punainen mariskooli! Lisäksi tehtiin yhdessä luokan kanssa kortti johon kirjotettiin mieleenpainuvimmat lausahdukset näiltä kahdelta vuodelta. Ensi vuonna onkin sitten ihan uudet kujeet, kun meidän ryhmänohjaaja vaihtuu.
Miun kohalla tää loma tarkoittaa siis pikemminkin lomaa työntekoa varten, kerkesin lomailla nimittäin jopa yhden päivän. Tai en periaatteessa sitäkään, sillä torstaina oltiin edustamassa vpkoota niinkuin joka helatorstai ennenkin toritapahtumassa. Illalla alottelin ylppärikakun tekoa paistamalla pohjan valmiiksi.
Perjantaina menin töihin tekemään esivalmisteluita kaksia ylppäreitä varten ja yötämyöten tein kakkua kotosalla. Lauantai aamuna sitten viimeistelin Roosan ylppärikakun ja miun mielestä siitä tuli tosi kiva! :) Roosan toiveiden mukaan pursotuskermat sai värikseen vaaleanpunaisen ja kakkua koristi suklaamarkoroinnin lisäksi ylioppilaslakki. Täytteiden kanssa sain melko vapaat kädet ja väliin päätyi mansikka-, sitruuna- ja valkosuklaatäytteet.
Kakun valmistuttua jatkoin taas työmaalle jatkamaan siihen mihin perjantaina jäin kyökin puolella ja siinä lomassa kävin myös räpsäsemässä Veeran valmistujaiskuvat joista näkyykin pieni sneak peek yläpuolella. Siinä samalla sitten kun olin kamerakaluston mukanani raahannut, niin kuvasin myös sisäpihan kukkaloistoa ja näistäkin jutuista tuutte näkemään lisää myöhemmin.
Tänään oonkin muokannut kuvia ihan urakalla vapaapäivän ratoksi ja huomenna aamusta taas yllätys yllätys seuraaviin töihin, mulla alkaa nimittäin kuukauden urakka vähän erilaisessa työssä, kun mitä mie yleensä teen! Miulla tulee olemaan työntäyteinen kesäkuu arjen lisäksi viikonloppuisin ja heinäkuun ekan viikon vietän Porissa palokuntalaisten suurleirillä joka kantaa nimeä Viksu. Loppukesän otankin sitten iisimmin ja teen lähinnä viikonloppuja.
Englantipostaukset on muuten kaikki (paitsi ostospostaus) nyt lähes valmiina luonnoksissa, en vaan nää järkeä tulittaa niitä kaikkia peräkkäin... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti