maanantai 2. kesäkuuta 2014

cooking

1 2 3 team Finland :) 4 5 6 7 8 Matthew ja Lewis :D 9 Elocassin kolmantena päivänä me päästiin taas työntouhuun kyökin puolelle ja ai että tuo keittiö oli ihanan iso siihen verraten, mihin ollaan täällä Suomessa totuttu! Me suomalaiset siis tehtiin yhdessä esivalmisteluita suurkokkauspäivää varten ja muut omien maidensa. Meidän menyyn kuului siis paistettu lohi, kanttarellikastike ja tomaattisalsa, uuniperuna ja karjalanpiirakka, munavoi sekä jälkkärinä korvapuusti, aika perinteisellä Suomi-linjalla siis mentiin. Mie esivalmistelin salsaa ja kastiketta. Saatiin Suvin ja poikien kanssa kaikki tosi nopeasti tehtyä seuraavalle päivälle, joten meillä jäi vähän enemmän jopa luppoaikaa, jota ei reissun aikana ihan hirveästi ollut.

Syötiin taas tuonakin päivänä tuttuun tapaan koulun raflassa. Ton päivän ruoka ei ollut ihan niin mun mieleen kun edellisen päivän, mutta koska vierasta kulttuuria muutenkin maisteltiin niin tulihan tuokin syötyä. Päästiin maistamaan myös miedän itetekemiä makkaroita, eikä se rakkaus kyllä vieläkään niitä kohtaan syttynyt, mutta periaatteesta niitäkin maistoin! Jälkkäripöydässä leijailtiin taivaissa Suvin kanssa ja rohmuttiin molempia...niin taivaallisa oli kyllä kumpainenkin♥

Seuraavan Englanti-postauksen aihe käsitteleekin sitten sitä, että mitä me oikein touhuttiin kolmantena iltana, joten stay tuned :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti