perjantai 9. toukokuuta 2014

I’ll never be the same, I melt when I hear your name

1 2 3 4 5 6 7 8 Heippa! Oon niin onnellinen, että taas yksi kouluviikko on loppuun taputeltu! Tänään ihan tosissaan oli niin huono aamu, että teki mieli jäädä vällyjen väliin nukkumaan, mutta onneksi päivä sitten parani lopulta. Onneksi myös ensi viikolla vietän KSAO:n puolella vaan perjantain, sillä ylihuomenna me lennetään vihdoinkin Englantiin! Tää koulunkäynti käy ihan lomailusta, ja just nyt oon ihan loman tarpeessa. (Joo odotellaan vaan sitä kolmen päivän koeputkea joka mua vaanii Suomeen paluun jälkeen.)
Käytiin muuten myös taas vetämässä fun crossi-treenit perjantaiseen tapaan ja kyllä muuten kroppa taas kiittää. Puhumattakaan huomis-aamusta... Herätyskellokin rimputtaa sopivasti liian aikaisin, sillä 6.20 pitäisi istuttaa jo takamus auton kyytiin, sillä lähdetään pudottamaan kohti Mikkeliä ja Veikon Malja SM-kisoja. Pääsääkin pyörii miljoona hoidettavaa asiaa, en oikesti tiedä edes että missä välissä ehdin heittämään mun tavarat matkalaukun pohjalle...

2 kommenttia:

  1. Tosi taitavasti otettuja bändikuvia! Oikeen valon vangitseminen on aina niin hirmu vaikeeta mutta sä oot kyllä onnistunu tosi hyvin :)

    VastaaPoista