sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Going to England

1 2 3 4 5 6 Ettei kukaan vaan pääse kyllästymään näihin keikkakuviin, niin ihan teidän iloksi kerron, että nää on tältä erää vikat räpsyt :D Ihan pakko päästä joskus tsekkaamaan lisää poikien keikkoja, jos nuo kaverit Suomen maankamaralle päätyy!

Eilinen oli tosiaan älyttömän väsyttävä päivä, sillä seisoin kamera kourassa kilpailuratojen vierellä sormet sinisinä kylmyydestä ja alahuuli väpättäen. Ja nyt on toukokuu??! Mut eipä se mitään, hyvin selvittiin kylmyydestä huolimatta, nimittäin välillä pilvien takaa pilkotti harvinainen valoilmiö nimeltä Aurinko. Ja niinkuin viime vuoden Veikon Maljassakin kävi, niin mie poltin naamani. Joitain räpsyjäkin sain myös ikuistettua, mutta niistä varmaan enemmän reissun jälkeen jos kelpuutan niistä yhtäkään tänne. SM-kisat meni meidän junnuilla kyllä tosi hyvin, ne oli nimittäin SM kuudensia!! Saa kyllä olla ylpee, miten meidän junnut osaa :3 Mitään kotiin viemisiä tänä vuonna ei tullut, paitsi kaikille äärettömän nätit kirkkaan vihreät pipot... Käytiin paluumatkalla syömässä porukalla ja autossa istuminen kuluikin mun puolesta torkahdellen, kun ei enää millään pysyneet silmät auki. Aamulla viideltä herääminen tais koitua myös muiden kohtaloksi torkahtelun suhteen.

Mun matkalaukun vetoketjut on nyt suljettu ja mä oon niin valmis matkaan! Kuulette musta seuraavan kerran varmaankin ensi viikonloppuna jos hyvin käy, koska luulenpa pakoilevani kokeisiin lukua tänne, hehe. Mua voi kuitenkin seurailla instagramissa nimellä anniiemiliaa, jos vaan saisin sinne päiviteltyä reissun aikana, nimittäin mun puhelin lakkaa joka kerta toimimasta kun astun ulkomaille. Sama on siis käynyt jo Saksassa ja Turkissa, tekstiviestitkin menivät perille jopa puolen vuorokauden viivellä.. Toivottavasti on siis se kuuluisa parempi tuuri tällä kertaa :) Mutta nyt: I'm coming England! Leeds and European League Of Cooks And Service Staff are waiting for us!!

2 kommenttia:

  1. Hauskaa matkaa ja ota monta kuvaa meillekkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska matka olikin ja yli tuhat kuvaa odottelee läpikäymistä...:D

      Poista