sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

working

1 2 3 4 Vielä vähän aikaa sittenhän mie olin ihan epätoivonen töiden suhteen, yhden kesätyöhomman mennessä pieleen, otin itteeni lujasti niskasta kiinni ja viime viikkoina oon siis saanut 3 työtarjousta/vastausta ja suorittanut siinä sivussa myös anniskelupassin. On tunnu siis luettua alkoholin lainsäädäntöä ja panikoitua kokeen takia turhaan, sillä hioenostihan mie ne asiat osasin. Ekasta työpaikasta oon täällä jo maininnutkin vähäsen ja tänään olin tokaa päivää töissä siellä. Tehtiin esivalmisteluita jo eilen ja tutustuttiin paikkaan ja työporukkaan. Miullehan torstaina tosiaan laitettiin viestiä, että edellinen pääkokki on saanut muualta töitä ja mie siirtyisin hänen paikalleen, mutta onneksi kaikki olikin ihan ku pahaa unta. En missään tapauksessa halua ottaa opiskelijana sellaista määrää vastuuta omille harteilleni. Töistä oli laitettu se viesti siis vahingossa miulle :D Helpotus oli siis eilen suuri kun selvittelin asiaa. Tänään oli siis paikan avaamisen jälkeen ihan ensimmäinen lounas ja hyvinhän se meni ja saatiin paljon positiivista palautetta. Mie vastasin pääasiassa koko salaattipöydästä ja kylmistä alkuruoista sekä jälkkäristä. Ensi viikonloppuna sitten taas työntouhuun, vuhuu!
Toinen tarjous olikin sitten lyhyempi jaksoinen, mutta sen jätin ottamatta vastaan, koska kouluhan miun pitää pääasiassa hoitaa. Kolmas olikin sitten odotettu vastaus miun kesätöiden puutteeseen, sillä laitoin sähköpostia aiemmin halukkuudesta päästä kesäkerhon ohjaajaksi ja sieltähän tärppäsi! Työt ei ole oman alan, mutta vaihteluhan tunnetusti virkistää ja halusinkin päivätyön. Miusta tulee siis kesäkuun ajaksi ykkösluokkalaisten kerhonohjaaja, en malta odottaa (sitäkään) :)
Nää kuvat on siis tältä päivältä kun miuta pyydettiin räpsäsemään parit kuvat ja katsotaan nyt, että kelpuutetaanko mitään monista miun räpsäsemistä otoksista julkaistavaksi (tai ylipäätään kelpuutanko itse). Nyt meen hoitamaan kaikki juoksevat asiat jotka on tässä väliin jääneet. Väsymystäkin pukkaa ihan kiitettävästi, tänään tuli tehtyä nimittäin kymmentuntinen työpäivä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti