lauantai 12. huhtikuuta 2014

Taitaja 2014

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Viime keskiviikko vietettiin koko koulupäivä Lahdessa seuraillen Taitaja 2014 finaaleita. Kierreltiin kyllä kaikkien alojen pisteitä läpi, mutta pääosin aika tuli vietettyä siellä missä kondiittorit, tarjoilijat, ravintolakokit ja cateringkokit kisailivat. Viimeisimmäks mainittu sarja kiinnosti tietysti ainakin miuta eniten, sillä kyseinen cateringkokki-sarja oli se, jonka semifinaaleissa itsekin kisasin tammikuussa. Aidan toisella puolella tuli jonkun verran pähkäiltyä, että mitä olisi voinut tehdä toisin, jotta meidän nimet olisi lukeneet siinä seinässä. Vähän yli pisteen eroon mahtuu niin paljon parannettavaa (ja onhan meillä vielä paljon opittavaa, koska ollaan vasta 2. vuoden opiskelijoita) ja onneksi ensi vuoden kisoihin on aikaa valmistautua ja kehittää itseään, ensi vuonna yritetään sitten enemmän kun koskaan!
Kisoja seuratessa miulle tuli vähän saman tyylinen fiilis kun Hagenissa joulukuussa, en tiedä yhtään että miksi, mutta se on ainakin nyt sitten taattu, että odotan aina vaan enemmän ja enemmän Elocassin jatkumista, kun 29 päivän kuluttua on aika lentää Englantiin! :) Saa nyt nähdä, että miten nää asiat rupee järjestymään, meillä ei nimittäin ole ollut vielä palaverin palaveria eikä olla ohjeitakaan keräilty kasaan... Ihme että tiedetään edes lähtöpäivä ja lähtöaika suunnilleen, haha.

Jotkut on varmaan huomanneet, että miuta ei oo täällä blogin puolella viime päivinä näkynyt päivittelemässä, mutta oon kyllä harvinaisen tyytyväinen siihen päätökseen jonka oon tehny bloggailun suhteen. Postaan vaan silloin kun se tuntuu hyvältä, ja jos ei niin silloin kirjoitan myöhemmin. En todellakaan halua tuottaa tekstejä kamalassa kiireessä ja sitten julkaista jotakin puolivalmista. Postausideoita tursuais kyllä vaikka millä mitalla, mutta oon asettanu oman jaksamisen kaiken etusijalle, koska elän taas vähän rankempia aikoja, joista en yksityisyyden takia tahdo täällä puhua (toivottavasti siis ymmärrätte). Parempaan päin kuitenkin mennään koko ajan ja elämäkin on alkanu rullaamaan. Nyt olis kuitenkin päässä jylläämässä pari postausta ja kunhan töiltä kerkeän niin tuun ne ehdottamasti tänne jakamaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti