lauantai 19. huhtikuuta 2014

Lately

1 1. jonain päivänä kouluun lähdössä 2. ...ja jonain päivänä salille menossa 3. But first, let me take a selfie! 4. Matkalla Helsinkiin 2 1. Hotellihuoneessa fiilistelyä 2. Hyvän treenin jälkeen nestetankkausta 3. Hotellin pukkari ja coolit oranssit kaapit 4. ja taas selfiee 3 1. Laatuaikaa kameran kanssa 2. shoppings 3. Taitaja-kisoissa annosten kuolailua 4. Hyvä fiilis heti spinningin jälkeen 4 1. Kouluruokaaa!! 2. Kävin katsomassa mitä miun huoneelle kuuluu ja muuten vaan hengailemassa tappaen aikaa 3. Tryffelikakkuu ja kahvitteluu äitinkaa torstaina 4. Tänä aamuna lähdössä töihin 5 1. juliennee ja brunoisee koulussa 2. anniskelupassitestiin lueskelua 3. pään selvittelyä lenkillä 4. nyt oon cool 5. kokousteluu tytyjen kans asemalla 6. pumppiin!

Tänään teki mieli postailla puhelinkuvilla jan niihän mie myös tein! Miun elämää ja kuvia voi seurata blogin lisäksi yllätys yllätys siis myös instagramissa (anniiemiliaa).
Ja ainiin, muutakin sosiaalisiin medioihin liittyvää kerrottavaa miulla oli, nimittäin otin taas osaa Dr. Oetkerin järjestämään kisaan, tällä kertaa aiheena on kakku. Viimeksi olleeseen cupcake-kilpaan osallistuin ja myöhemmin pinterestin kautta huomasin miun kuvan olleen osana parhaimmistoa lukuisten kuvien joukosta. Tällä kertaa en niinkään oo hakemassa yleisöäänestyksestä (jonka voittajat tulee tykkäysten/oman mainostuksen määrän perusteella) mitään hyötyä, vaan olisin ikionnellinen jos voittaisin yhden neljästä pääpalkinnosta, nimittäin Kitchen Aid Artisan-yleiskoneen josta oon haaveillut jo pitkään. Aina siis saa haaveilla :D Jos kuitenkin haluutte tuottaa miulle iloa ja kannustaa miuta näkymään lukuisten muiden upeiden kakkujen joukosta, niin miulle voi antaa peukkua täällä: http://fb.mfabrik.com/kakku/?page=7 (jos linkki ei toimi niin täältä: https://www.facebook.com/leivojakoristele yläpalkista kakkukilpailu ja tällä hetkellä miun kuvan löytää sivulta 7 (toki tilanne elää, ja se löytyy myöhemmin taaempaa) Ja siis, äänestäminen vaatii fb-tilin ja sovelluksesta tykkäämisen, ei siis tarvitse tykätä itse Leivo ja Koristele-sivusta :) Kiitos!1 Nyt painun ettimään kuulokkeet ja vaihtamaan lenkkitamineet päälle ja lähden nauttimaan tosta ihanasta lenkkisäästä!

2 kommenttia:

 1. Ihana kakku ja munkin pitäis ryhdistäytyy treenaamisen suhteen!

  http://annikaamandas.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! ja kyllä se into sullekin tulee, usko pois :)

   Poista