tiistai 29. huhtikuuta 2014

choosing happiness

1 2 3 Hei vaan heii! Olin taas vaihteeksi viettämässä viikonloppua Helsingissä. Tarkotuksena oli vähän juhlia pääasiassa Nannen täysikästymistä, mutta siinä sivussa myös jo täyttänyttä Jennaa ja ens viikolla miullakin rapsahtaa mittariin 19 vuotta. Oltiin ostettu etukäteen liput Tivoliin ja tarkotus oli nähä Moguian keikka, mutta mönkäänhän se meni, sillä illan esiintyjä oli lentohäslingin takia joutunut perumaan koko keikan. Onneks oltiin avoimella mielellä liikenteessä ja mentiin silti sisään. Ja hauska iltahan siitä kehkeytyi kaikinpuolin! Voin vannoa, että miulla ei oo aikoihin ollut noin kivaa ja tehnyt niin paljon mieli hymyillä. Ankarasti tulikin tanssilattiaa kulutettua, mitä en kotopuolessa kyllä tekisi vaikka maksettaisiin, haha! Noin kaukana kotoa ei vain tarvinnut hukata ajatuksia sille, mitä muut on mieltä miusta.
Lauantaipäivä kulutettiin lahnaten ja shoppaillen, mutta illalla tuli fiilikset, että jotain ois tehtävä. Pirautin sitten Aksulle että suosittelisko se meille jotakin paikkaa ja sepä hommas meidät sitten listalle drinkkilippujen kera. Tanssilattia tuli taas tutuksi ja ilta oli onnistunut taas kerran hyvin. Ongelmana oli vaan se, että paikka sijaitsi Vantaalla, mutta selviydyttiin bussirumbasta, onneksi!

Miulla on ollut viime päivät ihan kamala väsymys, joka johtuu varmasti osaksi myös tästä kevätflunssasta jonka miekin muiden joukossa oon osakseni saanut. Toivottavasti mitään kuumetta ei siis nouse, sillä huomenna koittaa miun pitkään odottama päivä, kun LZ7 keikkailee vappugospelissa! Tanssimisen ja laulamisen täyteinen ilta siis taas odotettavissa!

Mun kännykän laskuri näyttää tänään lukua 12, silloin olis määrä lentää Manchesteriin ja sieltä matka jatkuu kohti Leedsiä! Apua, tässähän alkaa kohta jo jännittämään, tänään koulussa sain nimittäin ohjeitten käännökset ja tilauslistan tehtyä, nyt vaan odotellaan mitä valmisteluja miun vastuulle seuraavaks laitetaan.
Oon ihan intona jo pelkästä Manchesterista, sillä noh, miun suursuosikki LZ7 sattuu olemaan sieltä lähtöisin :D

2 kommenttia:

 1. Oi nam näyttää hyvältä noi whoopiet/keksit/mitä onkaan tossa ekassa kuvassa :)

  http://miukunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkosella sarjatyöllä me noita whoopieita 100 tehtiinkin, hyvä jos näyttää hyvältä! :D

   Poista