tiistai 25. maaliskuuta 2014

Vaikka pelkään pystyn sen peittämään

1 2 3 4 5 6 7 Oltiin eilen junnujen kanssa uimahallissa vähän virkistäytymässä ja tulin taas miettineeks, että miten miulle aina tapahtuu? Tällä(kin) kertaa onnistuin siis hukkaamaan kännykän tietämättäni... Hiukan hävetti kun sain tietää sen tippuneen mun takin taskusta pukkarin penkille. Onneks mitään vahinkoa ei käynyt, sillä joku kunnon kansalainen oli vienyt sen kassalle talteen.
Asemalle palattuamme sitten lähdin ihan normisti polkemaan kotia kohti ja ai että pienet asiat saa mut vaan niin mahdottoman iloiseksi. Yks meidän vähän uudemmista junnuista otti mut matkalla kiinni ja kysyi silmät säihkyen "Hei yks kysymys, tykkäätsä vpkoosta?" Hymy kipusi korviin ja olin niin yllättynyt, en vaan yhtään tiedä että miksi. Vaihdoin sen pikkusen tytön kanssa muutaman sanan kunnes meidän tiet erosi, että mie tuun joka kerta niin iloseksi noista ja niiden jutuista :')
Tän postauksen kuvituksena toimi taas kerran ruokakuvat ja toivon, ettei kellään ollut nälkä ennen tän postauksen selaamista.. Miulla tosiaan suurin osa ajasta kun kuluu ruoan ympäröimänä, niin sitä kyllä näkyy sitten täälläkin. Kuvissa näkyvät leipomukset on kaikki miun tekemiäni (paitsi vikan kuvan kääretorttu) eli aika hyvin oon taas päässyt tekemään juttuja joista mie tuolla tykkään, eli välipaloja, tän kahen päivän aikana. Työssäoppiminen huitelee siis jo viimeistä viikkoa ja sen takia nappasin kameran mukaan töihin, jotta saan vähän kuvituskuvia portfoliota varten.

2 kommenttia: