lauantai 15. maaliskuuta 2014

Tilalle ankeuden valitsen kaiken uuden

Moikka! Miulla työssäoppiminen huitelee jo aika loppusuoralla ja voin rehellisesti sanoa olevani sitten ihan älyttömän tyytyväinen kun se on ohi. Mun pää ei kestä, oon koko ajan tosi väsynyt. Moneen kertaan on käyny jo mielessä leikin lopettaminen kesken, mutta oon päättäny suorittaa tän nyt loppuun, sillä eihän tässä ole kun kaksi viikkoa jäljellä. Ja viisi viikkoa jo takana, joten ollaan jo reippaasti yli puolenvälin! Mie pystyn ja mie aion.
Vaikka olisinki kuinka väsyny henkisesti ja fyysisesti, niin treenata jaksan silti, saan siitä huikeesti energiaa. Esimerkiks tänää oli crossfitissä taas uusi treeni ja mua naurattaa se tosi asia, että jännitän aina uutta ohjelmaa :'D Tänään oli tiedossa taas pari uutta tuttavuutta, eka oli nimeltään muistaakseni Coach (?) ja toka oli Death by (?) jos jotain siis kiinnostaa tarkempi sisältö ja idea, niin voi vapaasti googletella. Tuo Death by vaikutti aluks tosi kivalta kun pysty vaan lepäillä, mutta ei herranjestas kun mentiin pidemmälle! Pääsin 15 toistoon(en nyt satu muistamaan liikeen nimeä, mutta painoo miulla oli tangossa 15kg) ja omasta mielestäni suoriuduin aika hyvin :) (Tehdään siis ekalla minuutilla yksi toisto, toisella kaksi jne. kunnes ei enää ehdi tekemään vaadittua toistomäärää minuutissa tai sitten ei jaksa muuten) Kuten sanottu, aluksi helppoa. Treeniin jälkeen oli taas sellaset tärinät saatu aikaseks, että hyvä mieli oli kyllä taattu!
Puhumattakaan tästä päivästä, kun joka paikkaan sattuu. Ajattelin tänään kuitenkin vapaapäivän puitteissa leipoo suklaakakun, jonka suunnitelma on muhinut pään sisällä jo viikkoja. Leipominen loppu kuitenkin lyhyeen kun koin "kivan" yllätyksen ja oon ollu niin järkyttyny, etten oo pystynyt leipomaan laisinkaan.
Nyt kello huitelee taas kerran jo aika paljon joten painun nukkumaan, koska aamulla olis yllätys yllätys taas treenit vuorossa! 1 2 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti