maanantai 3. maaliskuuta 2014

Talvileiri 2014

Eilen palailtiin taas väsyneissä fiiliksissä joka vuotiselta Kaspelin talvileiriltä. Lähdettiin perjantaina asemalta kohti Haminaa vahvuudella 19 ja koko leirillä meitä olikin sitten n. 190. Telttojen kasauksen jälkeen käytiin Millan kanssa sopimassa meidän työvuorosta ja päästiinkin keittiön sijaan vanhaan tuttuun kanttiinaan ja se sopi meille hyvin. Yöt oli vähäunisia kipinävuorojen takia, mikä ei naurattanu sunnuntaina "mitenkään" kauheasti... Ruoka maistuu joka kerta hyvältä metsän keskellä ja niin se teki nytkin. Insideläppää ja älyttömiä naurukohtauksia, teltan lämmittäminen saunan kuumaksi, naurua, äänen lähtemistä, teltassa nukkumista, väsymystä, tunnelmaa sekä yksi suuren suuri perhe. En vaan saa tarpeekseni tossa touhussa mukana olemisesta, nimimerkillä yhdeksäs leiri takana ja ens kesänä kymmenes edessä.
Ja miten hyvältä tuntuukaan palata kotiin, kun tiedostaa sisävessan, oman sängyn, lämpimän suihkun ja kuuman saunan sekä jääkaapin ja juoksevan veden saatavilla olon? Viikonloppu ulkona teltassa ohuella patjalla, märät sukat, keittoruoat, vuotova nenä, ulkovessa ja kylmyys, silti mä rakastan jokaista asiaa leirielämässä. Kyllä muuten arvostaa taas omaa kotia! :) Napatkaahan laatu HD:ksi.

Nyt mie painun nukkumaan vielä näitä univelkoja pois, koska en todellakaan halua kärsiä näistä enää keskiviikkona ja nukahtaa pytstyyn, sillä ollaan menossa illalla Marikin kanssa katsomaan Sami Hedbergin keikkaa, en malta enää edes odottaa :D

6 kommenttia:

  1. Uuuh masa ;) Ihan sika mageee video :D

    VastaaPoista
  2. haha, ihanat ilmeet mulla! :D mut vähänkö siisti video! :) -maija

    VastaaPoista
  3. Kiva video :) söpöö leivänsyöntii mul joka kohas :D

    VastaaPoista