lauantai 29. maaliskuuta 2014

OOTD

1 Shirt - Vero Moda, Bandeau - Gina Tricot, Jeans - Gina Tricot, Shoes - Vans2 Tälläset postaukset ei kuulu miun tapoihin, mut mie päätin että vaihtelu virkistää! Miun asuthaan ei ikinä mitään ihmeellisiä ole, mutta päätin nyt tän poikkeuksen esittelyn suhteen tehdä.
Tänään on onneks ollut paljon tekemistä eikä oo kauheesti päivällä kerennyt istuskella. Aamulla heräsin tosi oudosti pirteenä ku peipponen kahdeksalta (?!) Miulla piti siis alkaa eka työvuoro 12, muuta kasin pintaa sain viestin että sunnuntain kattaus oli peruttu, eli munkaan työpanosta ei siis tarvittu salin puolellakaan tänään. Niin, kävin siis eilen pienimuotosessa työhaastattelussa ja sovittiin mulle jo ekat vuorot täksi viikonlopuksi molemmille päiville. Oon niin onnellinen,että sain tollasesta paikasta keikkatöitä, vieläpä kun näyttäs siltä että töitä olis munlaiselle opiskelijalle tarjolla ja paljon! Kerron vaikka vähän lisään ehkäpä sitten kun oon päässyt työporukkaan ja paikkaan paremmin tutuksi. Sen verran voin paljastaa, että jo näin ihan vaatimattomasti alkuun sain apukokin paikan, oon niin innoissani kaikesta tulevasta:D
Päätin sitten vapaapäivän varjolla laittaa hiukset pitkästä aikaa, kun yleensähän miulla ei riitä aika mihinkään ihmeelliseen näiden kanssa. Ponnarilla arkisin ja silloin jos ei ole jumppaa/töitä/keittiötunnit koulussa niin on ihan luksustas antaa näiden vaan olla auki vapaina harteilla.
Käytiin sitten Kouvolassa pyörimässä js lisäksi miun serkun 5-vuotis synttäreillä sekä mummolla. Nälkäkin yllätti ja ensin suunnattiin Huviretkeen, joka sattu olemaan sitten täynnä. Vaihdettiin Fransmanniin ja syötiin vatsat täyteen hyvää ruokaa, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti