torstai 6. maaliskuuta 2014

Mikä tekee mut onnelliseksi?

1 2 3 4 5 6 7 9 8 Eilen illalla suunnattiin Kuusaalle katsomaan Sami Hedbergin keikkaa ja tuntu vähän hassulta pukee pitkästä aikaa päälle jotain muuta kun collarit (työssäoppimisen takia ei oo ollut mitään kiinnostusta pukee muuta...) sekä meikata ihan rauhassa. Meillä kävi niinkin hyvä tuuri, että saatiin paikat eturivin keskeltä ja olin pitkän aikaa ihan täpinöissäni ja ootin tota keikkaa tosi paljon. Päivä kuitenki koitti ja siellä me istuttiin, odottelemassa keikkaa tiiraillen kuinka monta ihmistä todellisuudessa istuikaan meidän takana. Ja kyllä muuten pelotti, kun tiesi että usein eturiviläiset joutuu/pääsee mukaan showhun.
Ja tittidii, ensimmäinen olin tietenkin minä itse :D Onhan se kyllä aika hassua kun kaikki siellä nauro just miulle kun en oo tottunu enkä pidä liiasta huomiosta joka miuhun kohdistuu. Yritin pitää matalaa profiilia, mutta Marikin nauru paljasti meidän molemmat. No ei, hauskaahan meillä sitten molemmilla oli, ysiviis ja ysikuus kuittaa, saatiinkin kuulla useampaan otteeseen shown aikana juttuja meidän ikiin liittyen "jooo ysiviis ja ysikuus on edelleen mukana" "no sä et ainakaan muista" ja muuta hauskaa. En kerro keikasta sen enempää yksityiskohtia, koska ne ei oo tässä kirjoittaessa mitään hauskoja. Menkää oikeasti katsomaan stand up-komiikkaa jos teillä vaan on mahdollisuus! Voin kokemuksella puhua, että niihin keikkoihin jää todellakin koukkuun. Se vapautunu fiilis kun voi vaan istua, nauttia ja nauraa sydämensä kyllyydestä, on parhautta! Tosiaan kahden viikon päästä olis suunnattava miun kohalla viidennelle keikalle ja tällä kertaa olisi vuorossa Niko Kivelää.

Rahan menonkin oon viime aikoina saanut pidettyä hyvin kurissa, mutta yksi uusi kangaskassi oli taas ihan pakko kotiuttaa. Hintaa tolla toiseksi viimisessä kuvassa esiintyvällä yksilöllä oli vaan 2€ joten enhän mie mitenkään voinut vaan vastustaa. Säästökohteita onkin sitten ihan liikaa. Toukokuussa olis edessä mitä ilmeisemmin yks Englannin reissu, Huhtikuussa VG ja alkukuusta lähetään äitin kanssa kahdestaan lyhyelle kylpylälomalle Tallinnaan. Äsken googlailin kyseisen hotellin tarjontaa ja innostuin kaikista kasvohoidoista, itse kylpylästä, kuntosalista ja ryhmäliikuntatunneista niin paljon, että toivoisin että lähtöpäivä koittais tosi nopeasti!
Nyt hillitsen tätä mahotonta haaveilua ja meen lähettämään näyttösuunnitelman ja sitten nukkumaan zzz

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä ihan älyttömän hyvä keikka, sai nauraa vedet silmissä! T: eturiviläinen :D

  http://fotosbyessi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli, en kyllä pettyny taaskaan! Ja mie tunnistinkin sut siellä eturivissä :D

   Poista
  2. Heh, mieki tunnistin sinut mut en viittiny sanoa mitää :D

   Poista