lauantai 4. tammikuuta 2014

Trip to Helsinki

1 2 3 Kolme naista pienessä yksiössä yhden vuorokauden jälkeen... 4 5 6 7 8 9 Helsingin reissusta selvitty! Aika sunnuntaista torstaihin kulu kun siivillä ja aika paljon kaikkea tulikin tehtyä. Eka päivä meni ihan vaan matkustaessa ja käytiin hakemassa ainoasta  lähellä olevasta avoimesta kaupasta ruokaa ja käytiin nukkumaan. Maanantaina mentiin katsastamaan alennusmyynnit ja onnistuin kerrankin pitämään itteni kurissa kun pitää säästää kaikki mahollinen tulevaan Englannin matkaan. Voisin huomenna yrittää nousta sängystä valosan aikaan ylös ja koittaa vähän kuvailla niitä ostoksia:)
Tiistaina sitten laittauduttiin aamusella rauhassa ja lähettiin kuvailemaan (jätän ne kuvat ihan omaan postaukseensa) ja päivällä kuvien muokkailujen jälkeen riennettiin Saran kanssa keskustaan nappaamaan miulle yksi mekko jonka kauppaan jättämistä olin alkanut katua. Napattiin vielä ennen kämpille paluuta reissun toiset juomat Starbucksista, nam! Illalla otettiin taas suunnaksi keskusta ja käytiin vähän kävelemässä ympäriinsä ja katsastamassa lähes tyhjä senaatintori ja palattiin kämpille taas vaihteeksi inhottavan vesisateen takia.
Ennen puolta yötä seikkailtiin taas kohti senaatintoria tarkotuksena katsoa ilotulitus, mutta eihän me sitä nähty. Väenpaljous yllätti meidätkin, joten me ei edes päästy torille asti, vaan nähtiin ilotulituksista pieniä pilkahduksia kulman takaa. Hauskaa meillä ainakin silti siellä ihmisten keskellä oli! Ihmiset ympärillä oli suurimmaksi osaksi hyvän tuulisia, mutta kyllä niitä väärällä jalalla sängystä nousseitakin tosissaan riitti. Ilotulituksen loputtua päätettiin, että kerran tänne asti ollaan tultu, niin sinne torille mennään keinolla millä hyvänsä, ja niinhän me sitten mentiin. Me kolme ja kaksi tuntematonta poikaa kuljettiin hampurilaisen lailla vastavirtaan aiheuttaen lukuisia kummeksuvia katseita...mutta senaatintorille päästiin!
Keskiviikon ohjelmassa oli pitkään nukkuminen ja meidän oli tarkotus palata kotiin, joten pakattiin siinä sitten kamat kasaan ja siivottiin kämppää. Roskien vientireissulla Sara ja Nanne olikin päättänyt, että jääädään sittenkin vielä yhdeksi yöksi, joten suunnattiin syömään Burger Kingiin tyhjän jääkaapin takia. Nukkuminen jäi vikanakin yönä vähän vähälle, sillä meillä oli parvella pikkutyttöjen pyjamabileisiin olennaista kikatusta havaittavissa. Torstaina olikin sitten vuorossa ihan oikeasti se kotiinpaluu ja mie hilpasinkin suoraan junalta vuoden ekoihin harkkoihin! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti