maanantai 6. tammikuuta 2014

Smile even when it hurts

1 2 3 4 5 6 Hassua ajatella, että näiden kuvien ottopäivänä oli joulukuun viimenen päivä ja ruoho oli vihreää, niin mitä?!

Tää päivä on kulunu stressatessa ihan kaikesta. Huomenna alkaa koulu ja miulla oli koko loma aikaa tehdä matikan läksyt ja yks ryhmätyö valmiiksi. Ja mitä oon saanut aikaan? Oon levittäny ryhmätyöhön tulevat kuvat aikajärjestykseen pöydälle ja tajunnut, että tällä viikolla ei oo matikkaa, joten voin jatkaa niiden suhteen lusmuilua vielä viikon. Todellisuudessa oon varmaan koko yön tässä keittiön pöydän ääressä miettimässä ton työn kohtaloa, mutta jaa. Stressaa kanssa ihan hirmusesti se, että Taitaja-kisat on jo ihan ovella. Aaaapuuaaa! Ollaan Hennan kanssa mitä todennäkösemmin ainut 2. vuoden pari joka osallistuu ja muut on siinä mielessä askeleen edellä, mutta yrittänyttä ei laiteta.
Jotain positiivista tähänkin tekstiin on se, että treenaaminen on jatkunu yhtä hyvin ku viime vuonna. Tänään oli vuorossa body combat, keskiviikkona jatkuu spinningillä, perjantaina crossfit ja viikonloppuna olis tarkotus kokeilla ehkä TREX-treeniäkin. Tykkään vaan niin paljon siitä energiasta mitä saavutan itteni väsyttämisellä!
Tällä hetkellä tekemättömien läksyjen lisäksi mielessä kolkuttaa myös aika vahvasti vasta pari minuuttia sitten tajuamani asia. Miun isoveli lähti tänään aamulla inttiin. Olin oottanu tätä hetkeä jo pitkään ajatusmaailmoissa "Jes, oon ainut lapsi talossa!" Ja nyt voidaan syödä kotona mielinmäärin kasviksia kun yks nirso on arjet poissa pelistä. Asialla on myös kääntöpuoli. Kenen kanssa mie nyt tappelen kaikesta turhasta kotona? Esimerkiksi siitä, kuka syö viimesen banaanin ja kuka saa päättää mitä kanavaa katsotaan ja kumpi saa mennä ekana suihkuun? Puhumattakan suosituimmasta riidan aiheesta, nimittäin vessan käyttö ja hiusten kuivaaminen, huh! :D Aion kuitenkin nauttii tästä hiljasuudesta täällä täysin siemauksin ja nyt meenkin tuhlaamaan energiani nenän edessä kummittelevaan ryhmätyöhön, byee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti