tiistai 14. tammikuuta 2014

Share your smile

moon Mä saan olla onnellinen siitä taidosta mikä miulla on. Tuun iloseks pienimmistäki asioista ja miut saa helposti hymyilemää. En tiiä mitä mie olisin jos en osaiskaa enää iloita arjen pikkujutuista. En ois varmaan enää oma itteni. Tän päivän ilon aiheita on ollu se, ku vastasin yhteen kysymykseen oikein ja sain vastapuolen yllättymään. Ja se, kuinka pelkästään kolme sanaa täysin tuntemattomalta ihmiseltä saa mun hymyn korviin, ihan vaan sen takia, että jotakuta kiinnostaa miten miulla menee. Hymyilyttää myös se, kuinka oivalsin edes yhden matikan tehtävän ja osasin tehdä sen! (ottaen huomioon, etten oo ollu 1,5 kuukauteen yhelläkään matikan tunnilla..)
Joka päivä on hymyn arvonen, joten yhtäkään päivää ei sais hukata kokonaan murehtimiseen, so share your smile with the whole world :-) smooth

4 kommenttia:

 1. anna mie veikkaan, mustikkapirtelöö ? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei täl kertaa:D täl kertaa se oli banaani-mansikka-mustikkasmoothiee ;)

   Poista
 2. muistatko yhtään paljon piti olla keskiarvo sun kouluus?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä yhtään mikä oli alhasin millä pääs:D Itellää oli luokan parhaimmast päästä pisteet sillo ku pääsin ja ka oli 8,4. Varmast pääsee paljo alemmallakii, ja nykyää se haku eroo siten, että on pääsykokeet jotka määrää myös osan pisteytyksest, me oltii viimenen luokka joka pääs ilman koetta. Niihin pääsykokeisii kannattattaa mennä, koska sil katotaa enemmänki se et ketä se ala oikeesti kiinnostaa:) Mietin jo viime vuonna että teen miun koulusta postauksen, mutta se ei silloin tuntunu tarpeelliselta, mutta nyt voisin ehkä jotakin raapustaa ennen yhteishakua :)

   Poista