lauantai 25. tammikuuta 2014

3 years together & Link your blog

3 vuotta sitten tähän aikaan kirjauduin ekaa kertaa bloggeriin ja alkunsa sai Wondering in the wonderland-nimeä kantava lapsen kengissä ollut blogi, jota kirjotti 15-vuotias vaaleahiuksinen tyttö. Nykyään blogi kantaa nimeä Trapped in illutration ja sitä kirjottaa paljon sisäsesti ja ulkosesti muuttunut nykyinen brunette 18-vuotias naisen alku. Edelleen on hassua lukea omia vanhoja tekstejä ja sitä kuinka paljon onkaan oma ajatusmaailma muuttunut. Ihmissuhteet on muuttuneet, samoin harrastukset. Bloggauksen aloittaessa en kertonut blogista kuin muutamille ihmisille, olin kiinnostunut erilaisista ja värikkäistä vaatteista ja kynsien lakkaaminen oli intohimo. Nykyään blogia lukee julkisesti bloggerin kautta 141 ihmistä ja heidän lisäkseen pitkä liuta tuttuja ja tuntemattomia anonyymejä. Sivunkatselu-laskuri näyttää tällä hetkellä lukua 53 574 ja voin valehtelematta sanoa, etten koskaan uskonut kenenkään kiinnostuvan mun elämästä.
Näihin vuosiin on mahtunut monen monta ylä- ja alamäkeä sekä vastoinkäymistä. On tullut ihania kommentteja sekä roppakaupalla anonyymipaskaa, mitkä kaikki on tehny musta vahvan. Nykyään osaan seurata kommenttien alkuperää, eli niiden jäljittäminen ei kovin vaikeaa ole. En lannistu haukkumiskommenteista enää niin kuin ennen tein, koska oon vahvistunut niin paljon. Blogin pitäminen on ollut miulle terapiaa, oon saanu purkaa tunteitani sanoiksi tähän julkiseen päiväkirjaan ja niiden lukeminen jälkikäteen on ollut kivuliaisuuden lisäksi myös hymyn huulille tuovaa. Oon nimittäin selvinnyt kaikesta ja selviän jatkossakin!1 Halusin jollain tavalla 'juhlistaa' tätä kolmevuotista taivalta ja tarjota teille mahdollisuuden linkata oma blogi! En oo koskaan ennen tehnyt tällästä, että ehkäpä nyt olisi jo korkee aika? :D Teen parhaimmista linkatuista blogeista postauksen kun olen kaikki katsonut läpi, mutta aikaa linkata on 8.2.2014 klo 00.01 asti!

Pyydän myös että kirjottaisit pienen pätkän linkatun blogin perään, että tiedän vähän etukäteen mitä se pitää sisällään :) Kiitos!

8 kommenttia:

 1. www.notmyarms.blogspot.fi

  15-vuotiaan tytön arkielämää kuvin ja sanoin. Ulkoasu on hieman kesken (lue:ikuisuusprojekti).
  Blogiin mahtuu hieman lifestyleä, vähän erilaisempia kirjoituksia ja hyppysellinen tyttömäisyyttä. Tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
 2. http://jenniinaa.blogspot.fi/

  15-vuotias tyttö kirjottelee elämän menoista, blogi sisältää kuvia ja tekstiä. Kuvat isoja ja selkeitä,myös tekstiä pyrin laittamaan joka postaukseen jonkuverran! ü Blogissa pääosin kuulumisia, postausksia täynnä kuvia ym ym...! Tervetuloa seurailemaan mun elämää! :)
  ♥: Jenniina

  VastaaPoista
 3. http://onnen-kyyneleet.blogspot.fi

  kohta 17 vuotiaan tytön lifestyleblogi. intohimoihin kuuluu matkustus ja keikkailu :)

  VastaaPoista
 4. http://jennaanjalanvpk.blogspot.fi/

  Vaikee varmaa arvata mist mie kirjotan :D mut joo eli palokuntablogi tai lähinnä harjotuspäiväkirja :D

  VastaaPoista
 5. http://fasciner.blogspot.fi

  Pääasiassa koiraharrastukseen keskittyvä blogi, mutta tagilla "Lindan jutut" löytää reissupostauksia ja muuta elämää :)

  VastaaPoista
 6. http://xheartxhenriikka.blogspot.com/
  Omalaatuinen nuori nainen Joensuusta. Nettipäiväkirja elämästä tässä hetkessä ja hieman menneisyydessäkin. Askartelua, kuvia, musiikkia, muistoja, jne..

  VastaaPoista
 7. http://miestenlogiikka.blogspot.fi/

  Sex and the City-inspiroitunut blogi, jonne parikymppinen nuori nainen avautuu sinkkuelämästään, ihmettelee miehiä ja höpisee tyttöjen juttuja sarkastisin ottein.

  VastaaPoista
 8. http://saana-sandee.blogspot.fi/

  17-vuotias tyttö kirjoittelee omasta elämästään (ja välillä vähän muustakin), johon kuuluu mm. koulu, kaverit ja vpk.

  VastaaPoista