lauantai 28. joulukuuta 2013

Nightlife

1 2 3 4 Mie, Riina, Saku, Decky, Lewis & Eikka 5 Mie & Lewis 6Riina, Paulo, Saku & mie

Vikana kokonaisena iltana riennettiin Riinan kanssa koululta suoraan keskustaan ostamaan illaksi jotain vähän siistimpää vaatetta ja tuliaisia Suomeen. Melkosta juoksemistahan se oli, ei voi muuta sanoa. Shoppailun jälkeen otettiin taas taksi kohti hostellia, vaihdettiin vaatteet ja laitettiin hiuksia vähän siivommin ja suunnattiin aulaan odottamaan muita. Me oltiin nimittäin koko porukka lähdössä illalliselle paikalliseen ravintolaan. Suomalaisen silmin kutsuisin sitä enemmän kyllä pubiksi, mutta who cares, ilmaset ruoat ja juomat! Käveltiin ikuisuus ja tuntu ettei matka vesisteessa lopu ikinä. Perille kuitenkin päästiin. Ruoka oli ensinäkemältä pettymys, mutta maku oli tosi hyvä ja liha oli ihanan mureaa. Jälkkärin jälkeen me suomalaiset otettiin taksi keskustaan ja suunnattiin johonkin paikalliseen baariin jonka muut oli löytäny ekana iltana. Britit saapu perästä 'karattuaan' hostellilta ja liitty meidän seuraan. Vietettiin varmaan koko reissun aikana eniten aikaa brittien ja saksalaisten kanssa, koska ne puhu kaikista eniten englantia ja kommunikointi oli helppoa.
Ilta maistu tequilasunriselta, naurulta ja haikaudelta, koska meillä oli alle 12 tuntia siihen, että jätetään porukka ensimmäisinä. Naurua ei kyllä todellakaan taaskaan illasta puuttunut!
Suunnattiin Riinan kanssa yllätys yllätys taas taksilla hostellille ekoina, koska väsytti niin paljon ettei jaksanut enää pitää silmiä auki. Aateltiin, että vois vielä vähän jutella muiden kanssa aulassa, mutta kaikki oli jo nukkumassa ja käytävät huusivat tyhjyyttään joten painuttiin hyvän päivän jälkeen pehkuihin sillä aamulla oli taas aikainen herätys. (kuvistakin näkyy silmäpussien koko, eli ihan hyvä päätös mennä nukkumaan...)
Enää yks Saksan postaus luvassa ja sen reissun muistelot onkin sitten siinä :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti