sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Hagen Day 2

Näyttää vielä ihan syksyltä ,eikö? ;) Tämmönen kuvapommi tällä kertaa! Projektin tokana päivänä meillä oli esivelmistelua suurkokkouspäivää varten. Olin edelleen ihan pihalla kaikesta siitä ranskan puhumisesta, mutta onneks pikkuhiljaa rupes ymmärrys pelaamaan molemmin puolin. Päivä oli pitkä, taukoja vähän ja nälkä kova. Päivän keittiötöiden jälkeen meillä oli yhteinen lounas ja istuuduttiin kaikki saman pitkän pöydän ääreen syömään. Syömisen jälkeen käveltiin kaupan kautta hostellille ja ite yritin ainakin vähän lepuuttaa silmiäni päiväunien merkeissä aika huonolla menestyksellä. Ohjelmassa luki, että oli aikaa shoppailulle ja illalla oli myös mahdollisuus päästä Dortmundiin joulumarkkinoille. Me suomalaiset jätettiin markkinat ja shoppailut väliin ja painuttiin bussilla keskustaan kebabille. Syömisen jälkeen otettiin taas taksi takasin hostellille ja päätettiin viettää ilta siellä. Pelailtiin korttia ja yöllä tutustuttiin aulassa Riinan kanssa vielä muutamaan saksalaiseen poikaan, jotka yöpy meidän kanssa samassa hostellissa. Pelailtiin muutamat erät pöytäfutista, mikä oli ainakin miulle ihan eka kerta elämässä sen pelin parissa. Haha, mie ja Vladimir voitettiin!! :D Juteltiin niitä näitä, naurettiin ja opetettiin pojille numerot ykkösestä kymppiin ja me opittiin numerot myös saksaksi. Käytiin yöllä vasta kolmen jälkeen nukkumaan ja se tuntu kieltämättä aamulla... Mut eihän me sinne nukkumaan lähdetty, vaan hakemaan uusia kokemuksia!

Miulla on nyt jäänyt vähän tää postailu kaiken muun takia, mutta nyt alkaneen loman ansiosta saan varmaankin vihdoin nää Saksan jutut julkastua viimeistä kuvaa myöten. Kuvista puheen ollen, jos joku on tietoinen siitä, millä ton flickrin "kehyksen" saa pois näistä kuvista, ottaisin sen tiedon ilomielin vastaan! :-)

3 kommenttia:

  1. Anni mie en nää noit kuviiiiiii :O!? "FLICKR this photo is private, Oops! You don't have permission to view this photo"

    VastaaPoista
  2. jes, lisää negatiivisii juttui toho flickrin temppuiluu...:/ pitääpä korjailla asiaa!

    VastaaPoista