keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Tallinn

1 2 3 4 5 6 IMG_0843m 7 8 Huh,vihdoin pikkunen hengähdystauko ja aikaa istuuntua muuallaki ku bussissa tän kiireen keskellä! Risteily oli ja meni, ei siitä sen enempää. Ruoka oli hyvää niinku aina, hytissä nukutti hyvin, seurassakaan ei valittamista ja oli kivaa vaihtaa välillä vähän maisemaa. Tallinna ei kyllä mikään maailman kaunein paikka ole, mutta kiva katella välillä muitakin taloja ja katuja kuin aina tätä samaa pikkukylää. Seuraava maiseman vaihdoskin tapahtuu jo perjantaina, täälä kertaa suunnaksi Turku ja Maata Näkyvissä-festarit! Innostusta ei oo kyllä edellisten vuosien tapaan ihan yhtä paljon, sillä ainut asia mitä tällä hetkellä odotan on pitkästä aikaa LZ7:in näkeminen.
Miulla ei oo muuten ollut mikään maailman helpoin viikko tähän mennessä vaan pikemminkin tosi tapahtumarikas sellanen. Maanantaina halasin asfalttia polkupyörän kanssa heti aamusta. Housut riekaleina, pyöräkin otti osumaa, molempiin sääriin pistää edelleen, pohje turvonnut, häntäluu kipeä ja kaiken kukkuraksi polvessa ihan 'kivat' vekit turvotusta ja mustelmia unohtamatta. Ei siis hassummin. Eniten miuta ärsyttää tossa asiassa yksi vanhempi naishenkilö joka ohi mennessään vaan käveli ohi, sanomatta mitään. Siis mitä helvettiä?? Miulla tulee aina ensimmäisenä mielee kysyä että sattuiko tai tarvitseeko kaatunut apua, mutta ilmesesti jokainen tavallaa. Farkut ei vielä ole mahtunu ton polven yli, mutta josko sitä huomenna taas uusi yritys? :D Tänään sain myös palovamman peukaloon ja innolla odottelen seuraavaa tapaturmaa jonka saan aikaseksi...
Nyt löpinät sikseen ja untenmaille hymyssä suin, sillä tänään oli tosi hyvä ilta! Ensin Spinning ja sen jälkeen vielä kattomaan iltalomille päässyttä kaveria ihan porukalla abcille. Hymyn aiheen antaa myös se, että blogissa paukku tänään sivunkatselut pikkusen yllättäviinki lukemiin 50 000, kiitos ♥

10 kommenttia:

 1. Oikein kivoja kuvia Tallinnasta! Tallinnan vanha kaupunki on tosi kaunis, mut toi uudempi puoli ei sit niinkään. Tai no, onhan siinä oma viehätyksensä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Olisin niin tahtonu pyörähtää vanhassa kaupungissakin, mutta meidän aika ei riittänyt..ens kerralla sitten :)

   Poista
 2. kivoi kuvii ana! oot super sexy oikeest!

  VastaaPoista