tiistai 19. marraskuuta 2013

Maata Näkyvissä 2013

Viikonlopun festaritunnelmista pikkuhiljaa selvitty. Aluks oli fiilis vähän niin ja näin, mutta jo bussimatkalla tunnelma nous omassa päässä taas hyviin mittoihin ja bussin saapuessa Turkuun juostiin päät kolmansina jalkoina suuntana permanto, koska LZ7 esiinty jo festareiden ensimmäisessä konsertissa. Tiedettiin ettei päästäis eturiviin, koska meidän bussi on aina sen verran myöhään perillä joka vuosi, mutta ennen kuin pojat alotti oman keikkansa, oltiin kivuttu komanteen riviin! Viimeks puoli vuotta sitten olin kattomassa LZ7:iä ja ai että olikin ollut jo ikävä just tota mahtavaa live-esiintymistä ja sitä positiivista sanomaa mitä nää tyypit levittää♥ Heti perjantaina kuvattiin LZ7:in uus musiikkivideo Symphony-nimiseen kappaleeseen ja olin torstaina valmistellu kaks banneria joiden kanssa me sitten Millan kanssa heiluttiin. Niissä oli teksteinä sanat "Beautiful symphony" ja kun me ne symphonyn soidessa ilmaan nostettiin, oli niin kiva nähdä Lindzin, Ryanin ja muiden positiiviset reaktioit, haha erotuttiin ainakin bannereiden puolesta joukosta!
Keikan jälkeisessä nimmarinjaossa tuli niin hyvä fiilis kun pöydän eteen astuin, kuulu sanat "Our beautiful symphony-girl!" & taas kerran kommentit miun paidasta :D Ku olin nimmarin saanut ja parit sanat vaihtanut ihmettelin Millan touhuja ja siinä samassa Tori (Ryanin vaimo joka otti videopätkiä) kysy ensin Millaa kuvanneena, että saako se kuvata myös miuta ja posket hymyilystä krampaten tietysti suostuin! Maanantai aamu alko kivasti sillä, että Lindz oli kommentoinu miun Instakuvaan "Loved it! Thanks for having us" ja olin ihan onnessani vaikka kyse olikin vaan yhdestä kommentista, mutta kun kyseessä on oma esikuva ja idoli niin pistää kyllä hymyilyttämään! Illalla hymyily jatku onnenkyynelten kera kun sekä Lindz että Ryan oli laittanu instaan koostevideota perjantailta ja näyin niissä bannerini kanssa, just siinä pätkässä jonka Tori kuvasi. Lisäks tänään Ryan tykkäsi vielä miun instakuvasta ja hymy oli taas taattu! Tiedän ettei noi ole muille ihmeellisiä juttuja, mutta viikonloppuna tajusin niin monta asiaa enkä tosiaan aio luovuttaa, vaan hymyillä sekä "I'm gonna make the rest of my life the best of my life!"
Voisin kertoo festareista varmaan romaanin pitusella tekstillä, mutta jätän sen nyt väliin ja ens viikonloppuna voisin koittaa keretä muokkailemaan pientä koostetta videopätkistä joita kuvailin ja sitten ehkä kertoa vähän lisää, nyt vaan noi eniten iloa ja hymyä aiheuttaneet jutut. Edelleen onnensa kukkuloilla kirmaava kuittaa tällä erää ja lähtee kuittailemaan liian suuria univelkojaan, ens kertaan! :) Niin ja se instagram-video löytyy täältä jos joku haluaa nähdä pientä kurkkausta LZ7 keikkamenoon!

Pyysin miun tutulta Juholta lainaan paria kuvaa LZ7:in keikasta kun itse keskityin enemmän fiilistelyyn kun kuvaamiseen. Juho oli siis kuvaamassa festareilla ja tästä postauksesta löytyykin neljä sen ottamaa kuvaa korvaamassa sitä puutetta jota en itse keikasta ikuistanut :)
2 1 3 4 5 6 7 8 9 vasemmassa reunassa voi tarkkasilmäset nähdä miun bannerin! 10 11 12 13 14 Tää kyseinen kuva kyllä kuvasti täysin sitä mitä se oli. Oon usealla keikalla ollut juuri siinä kohdassa johon Lindz tekee perinteisen stagedivensa ja tällä kertaa sormi otti vähän osumaa ja paineen takia vajosin ihmisten alle, mutta tuntu jotenkin niin kivalta kun Lindz huomasi tapahtuneen ja ojens kätensä nostaakseen miut takasin ylös :')15

2 kommenttia:

  1. multa meni toi keikka osittain ohi koska oli töitä, mutta pääsin moikkaan lindzii soundcheckin jälkeen ja hitsi, ihan sikamukava kaveri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että jäi näkemettä, mutta ihan sikasiistiä että pääsit juttelemaan sen kanssa soundcheckin jälkeen! :) Ite en oo ihan kunnolla päässyt juttelemaan, parin lauseen verran oon jutellut aina kun on ollut mahdollisuus esim. nimmareiden jaossa, harmi ettei siinä ajassa kerkeä kummempia juttelemaan :/ Haha, just sellasen kuvan se herra kyllä täysin antaa :-)

      Poista