sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Lately

1 Puman treenikassi, Anttila & Vansin pipo, Carlings 2 Mitä miulle kuuluu? Voisin nyt vastata, että ärsyttää ja vituttaa, mutten vastaa koska niin ei ole. Ihana syysloma nimittäin alko täälläpäin perjantaina, parhautta unohtaa kaikki koulustressi edes viikoksi. Lisäks pientä kipeilyäki on ilmassa, mut ei anneta sen haitata menoo millään tavalla. Miuta on nimittäin purru kunnolla syksyn mukana tullut treenikärpänen ja oonkin ravannut hyvää tahtia FunFitin tunneilla ja lenkkeilly. Oon aikasemmin vähän vältellyt ryhmäliikuntaa, koska oon ollut niin ennakkoluulonen, mut pakko todeta miun luulot vääräks!
3 Paita, Vero Moda & Tangle Teezer, Anttila 4 Lisäks oon viettäny aikaa kavereiden kanssa, eilen esimerkiks käytiin kattomassa Dome Karukosken Leijonasydän-leffa. Pisti ainakin miun päässä ajatukset liikkeelle kaiken maailman uusnatseista. Eihän se paikkapaikoin mitään hauskaa katottavaa ollut, mutta kyllä tuli naurettuakin, eli todellakin pakko suositella jos ootte ajatellut mennä sen katsomaan!
Miun korjaukseen lähtenyt objektiivi palas takuuhuollosta viime tiistaina. Olin ihan varma, että siellä keksitään kaikki maholliset syyt siihen, että koko ongelma olis miun syytä. Onneks kuitenkin olin ite ihan oikeessa, ja kyseessä oli valmistusvika ja tohon linssiin vaihettiin mekanismi kokonaan. Ongelmat ei tietenkään loppunu siihen, sillä nyt ongelmana on runko. Siinä on mitä ilmeisemmin jonkinlainen kosketushäiriö... Kirjotan varmaanki ens viikolla lisää kamerajuttuja, kunhan saan vaan aikaseksi.
5 Tekoripset, Anttila Treenivaatteet, H&M  Huivit, GT & H&M6 Tuntuu hassulta kirjottaa 'pitkästä' aikaa tänne, kun ei oo oikein kameraan tehnyt mieli kittiputken voimin tarttua. Olis niin paljon kirjotettavaa, mutta totuus on etten varmaan muista edes kaikkea ja siksi tää kirjottelu pomppii ihan kamalasti.
7
Suodin, Anttila & Muistikortti, Musta Pörssi
Yks juttu mistä on ihan pakko kertoa, on se, että mie pääsen joulukuussa edustamaan meidän koulua Saksaan Riinan ja kahden muun meidän alaa opiskelevan kanssa. Niin jännää! Ainut mitä tiiän tosta hommasta on tähän mennessä se, että vietetään joulukuun 2.-5. päivä Hagenissa Elocass-nimisen projektin parissa.
8
Muutama viikko sitten miun tekemä annos ravintolassa, possunoisetit, jasminriisi, neulapapuja sekä pähkinäkastiketta, nam!

Loman akajaisiks oon kaivanu villasukat ja jumpinin kaapin pohjalta, hörppiny Turkista tuotua omenateetä, kuluttanu nenäsumutetta nuhanenän takia, ihaillu täysikuuta ja nukkunut 14 tunnin yöunet. Lataillu puhelimeen uusia sovelluksia ja tehny  pienen raodtripin sekä ollu tosi vähän koneella ja valittanut Cross fittingin jälkeistä lihassärkyä. Tota kaikkea on siis ollut ekat lomapäivät ja jatkosta en hirveesti tiedä. Ainakin pari kertaa ois tarkotus käydä spinningissä ja kuvailla. Nukkua pitkään ja paljon sekä kävästä  kirjastossa lainaamassa aina niin ihania keittokirjoja. Odotella postin tuloa ja katsoa pitkästä aikaa telkkaria sekä aattelin myös tehdä koulujuttuja jos jaksan. Eriyisesti saada tätä hillitöntä stressiä kevennettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti