perjantai 25. lokakuuta 2013

Canon EOS 7D

1 2 3 Lupasin pari postausta sitten kertovani vähän kamerajutuista, ja nokkelat voikin jo päätellä otsikosta sekä yllä olevista kuvista mistä oli oikeastaan kyse. Eli, keskiviikko-aamuna miulle kotiutu uus runko! Asia jota on pitkään jo ooteltukkin söi miun lähes kaikki säästämät kesätyörahat mitä etelänmatkasta yli jäi, mutten vois olla enemmän materialismionnellinen. Tää uus kaveri, 7D, on rutkasti isompi ja painavempaa sorttia tohon 450D:hen verrattuna ja siinä oon niin paljon erilaisia ominaisuuksia vanhaan verraten, etten voi olla muutakun ihan rakastunut. Opetteluahan tää alkutaival ton kanssa vielä on, koska tosi moni nappula on täysin eri puolella runkoa kuin edellisessä, mutta harjoitus tekee onneks mestarin. Yks tosi suuri plussa tossa on videokuvausmahdollisuus, joka edellisestä rungosta puuttu täysin, eli nyt myös videopostaukset alkaa olla tän blogin puolella mahdollisia, saas nyt nähdä :-) Tästä päivästä lähtien siis kuvituksesta vastaa tää uus kaveri ja 450D lähtee viettämään eläkepäiviä! 4 Ja jos siltä puolen ruutua löytyy tyyppejä joilla on miulta jotakin kysyttävää, niin heittäkääpä kysymyksenne tähän postaukseen! :)

4 kommenttia:

 1. Mitä teet tolle vanhalle runkolle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "roskikseen" tai korjaukseen, pitää nyt katsoa.

   Poista
 2. Jos kiinnostaa myyn Canon 7D akkuperää + ylimäärästä akkua 170e hintaan kun ostin ne 2 vuotta sitten enkä juurkaan käytä kun en kuvaa tolla kameralla.. ikin oikeestaan.. uuten maksaa yht n.260e jos kiinnostaa niin laita mailia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ihan tosissaan kiinnostaa ja paljonkin! :) Miulla ei kyllä tän vuoden puolella varmaankaan oo varaa niitä ostaa, kun matkusteluun noi pennit tulee kulumaan, mutta voisin palata ens vuoden puolella asiaan jos vaan tavarat sulla vielä silloin on :-)

   Poista