sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viimeisiä viedään, the last ones

final1 Viimeistä kertaa käytiin Scooty-vuokrauspisteellä... final2 Törmättiin sattumalta, mutta ne oli silti viimeiset minuutit Şafakin kanssa. Motherfucker yeeah!final3 Syötiin viimeisen kerran hotellilla, tosin tuolla kertaa hotellin ála carte ravintolassafinal4 Juotiin viimeisiä Tequiloita Green Riverissä final5 Nähtiin reissun viimeiset kerrat kun pojat tanssi final6 Viimeisiä vietiin myös Sex on the Beachin juomisen laidalla final7 Yksi ruotsalaismies oli sitä mieltä, että viimeisiä vietiin myös meidän suhteen ja kävi laskemassa meidän lipun puolisalkoon nähtyään meidän juovan tequilaa, haha final8 Viimeiset hetket koitti myös Mustafan seurassa, miulla on niin ikävä kaikkia :'(final9 Viimeiset katseet kohti hotellia... Tykkäsin siitä vaan niin paljon, että tonne voisin todellakin palata!final10 Viimeistä kertaa palmujen tuijottelua auringonnousun lähestyessä

Ja nyt mie oon viettänyt aikaa Suomen maankamaralla jo kaksi viikkoa. Tuntuu kun vielä eilen olisin ollut tallustelemassa Alanyan polttavan kuumalla hiekkarannalla. Vikan päivän iltaan/yöhön kuulu siis uusien tuttujen vikan kerran näkemistä (kunnes me palataan). Tietysti Green Riverinkin hyvästely kuulu iltaan ja sieltä palattiinkin hotellille vasta 4 jälkeen aamulla, en ois halunnu viettää viimesiä tunteja missään muualla kuin vain istuen siellä.
Bussi hotellilta lähti siis kuuden maissa aamulla kohti lentokenttää. Itkun saattelemanahan Boulevardille palattiin sinä yönä, koska heti kun käänsin selkäni alko kyyneleet vaan virrata poskia pitkin. Onneksi meidät kuitenkin saatettiin hotellille ja se helpotti sitä lähtemisen tuskaa jonkun verran. Se yö oli ihan kamala, olin surullinen ja onnellinen samaan aikaan.
Loma kokonaisuudessaan oli niin täydellinen, ettei tosikaan. Itkin vaan sen takia, etten tahtonut millään päästää irti kaikesta siitä, mitä siellä sain kokea, mutta niin kun oon jo kyllästymiseen asti toitottanut: mie palaan vielä.
Nyt oon siis sanonut kuvin ja kirjaimin kaiken mitä halusin meidän viikon mittaisesta lomasta kertoa. Nyt miun postailut jatkuukin taas ihan arkisilla kuvilla, toivon ettei kukaan kyllästynyt näihin ulkomaan kuviin ihan kuollakseen? :-)

2 kommenttia:

  1. gärr mitä miehiä ;);) vois itekki poiketa turkkiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, saatiin tutustua aika moneen siellä :D Ja voisin kyllä suositella sen ihanan lämmön takia!

      Poista