lauantai 28. syyskuuta 2013

Vaik tänään ois paha olla, koitan jaksaa

1 2 3 4 kollaasi4 5 6 7 8 Aiemmin luvatut räpsyt viikon takaselta junnujen Yö Paloasemalla-tapahtumasta satojen kuvien joukosta karsittuna, huh! Ite päivystin molemmat päivät kyökin puolella mm. iltapalan, aamupalojen, lounaan ja loppukahvien järjestelyjen merkeissä. Yö oli taas vähintään yhtä sekopäinen kun aikasempina vuosina, kuivaa läppää, perinteeksi muodostettu "Tänään on Millan synttärit"-fb käytännön pila, kolmelta yöllä nälän yllättäessä pilkkopimeässä hakemaan kebabbia paikallisesta kebulasta ja opinhan miekin vihdoin laskeutumaan putkesta! Siis putkella tarkotan, tiiättehän te sitä putkea jota palomiehet liukuu alas keikan tullessa alempaan kerrokseen? :'D Unet jäi miun osalta tosiaan siihen 1h 20min, eli eihän siinä hirveesti herätessä naurattanut, myöhemmin kyllä väsymyksen takia.
Kauheesti on tässä tapahtunut viime päivinä (kauheesti ja kauheesti) torstaina oli vika työpäivä ja tänään oltiinkin jo taas koulussa. Oli tosi haikeeta palata niin kivasta työpaikasta takaisin koulun penkille, kun en niin mielellään sattuneista syistä aina jaksa sitä menoa katella. No, positiivista sentään on se, että jo maanantaina lähdetään taas pyörittämään Pikku Kokkia (opetusravintola) ja mie pääsin kokkikakkoseksi, eli kalakokiksi. Oon niin tyytyväinen etten joutunu tarjoilijaks, haha ! Pääsen myös kokoomaan ekaa kertaa ihan kunnolla lautas-annoksia koulun puolella, jännää. Nyt pitemmittä puheitta mie lähden peiton alle taltuttamaan näitä univajeita, zzz

Ainiin, vielä yksi pikku info! Miun 50millinen linssi tosiaan lakkas tarkentamasta automaattisesti kokonaan viime lauantaina ja tiistaina se lähtikin moikkailemaan tohtoria. En tiedä yhtään kauanko siinä kestää, että saan sen taas hyppysiini. Mutta ymmärrätte varmaan tästä johtuen sen, ettei uusia kuvia ton korjauksessa olon aikana hirveesti ilmesty, koska tuota kyseistä linssiä käytän pääsääntöisesti. Kyllä mie jotain materiaalia silti varmasti saan aikaseksi :)

2 kommenttia:

  1. tuleeks sust aikuisena pelastaja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lain mukaan mie oon jo aikuinen, oon jo vepari ja ollu hälärissä vuodesta 2011 eteenpäin, mutta ei miusta ammattipalomiestä ole tulossa, koska haluun säilyttää tän vaan harrastuksena:)

      Poista