lauantai 21. syyskuuta 2013

Jos mä oon oikee

1 2 3 4 5 huh, vihdoin kerkeen kiireen lomassa istuutua! Miulla oli perjantaina työssäoppimisen näyttöpäivä ja kuten normaalisti, stressasin siitäkin ihan hulluna. Miun näytössä oli ruokana siis porsaan kassler, pekonia, lohkoperunat, harlekiinivihannekset ja mustaherukkakastike sekä jälkkärinä suklaacupcake. Sain suunnitella menun kokonaan itse, mikä oli tosi kiva että tollasen vapauden sain. Lähin aikalailla taas tavottelemaan jotain erilaista siihen nähden, että vihaan mennä sieltä mistä aita on matalin. En ollu ikinä esimerkiks tehnyt kassleria, koska en oo mikään lihan ylin ystävä muutenkaan. Kädet täristen koko päivän kuitenkin paiskin töitä, onneks kuorruttaminenkin suju tärinästä huolimatta mallikkaasti, kuppikakkuja oli nimittäin 125 kappaletta valmistettavana...
Näytön jälkeen seuras suunnaton tyytyväisyys, tein sen taas. Arvioinnin jälkeen olin kyllä yhtä hymyä, kaikesta nimittäin rapsahti kolmoset, eikä kehitettäviä juttujakaan suuria ole. On niin siistiä myöntää itselleenkin, että oon oikeesti löytänyt sen mun oman jutun, mitä haluun työkseni tehdä. Nyt vaan tsemppaan vikat 4 päivää töiden parissa, koska myös vikat päivät voi laskea tota arvosanaa, miun tapauksessa sellasta repsahdusta ei kuulemma tarvitse edes pelätä.

Näytön suorituksen jälkeen kiiruhdin kotiin suihkuun ja heittelemään tavarat laukkuun, sillä illalla oli tiedossa junnujen jokavuotinen Yö Paloasemalla-tapahtuma. Noi miusta otetut pari kuvaa räpsästiin Tiian kanssa aseman rappusilla tänään, muita kuvia ja kertoilua seuraa sitten myöhemmin.
Oon ihan rättipoikkipinossa, koska viime yön unisaldo oli 1h 20min ja kotiin päästyäni vedin 1,5 tunnin tirsat meidän vaatehuoneessa (haha, älkää käsittäkö väärin, siellä on siis patja nukkumapaikkojen vähyyden takia). Eikä muuten jää oudot nukkumapaikat siihen, nukuttiin viime yön lyhyet unet aseman valvomon kovalla ja kylmällä lattialla Tiian ja Millan kanssa...Missähän seuraavaksi nukkuisin, tällä kertaa mieluusti huomiseen aamuun saakka!

4 kommenttia:

 1. oot kyl tosi ruma ja lihava. tulee paha mieli ku kattoo näitä kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDDDDDD Kiitti Milla, sie myös puspus <3

   Poista
 2. en ymmärrä miten ruokakuvista voi saada noin hyvännäköisiä! :D
  mutta aivan ihana blogi ja oot kaunis! :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja tuleehan sitä opiskelujen lomassa jonkun paljon räpsittyä, koulussa ollessa päivittäin kameraan kertyy noita ruokakuvia :D
   kiitti vielä kerran :)

   Poista