keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Elämä ajaa ohi kohta, joten skippaa se kotisohva

1 2 3 4 5 6 7 8 Lauantaina oli taas vuosittaiset Inkeroisten palokuntajuhlat ja meijän vpk lähti tänä vuonna kisoihin mukaan neljän joukkueen voimin. Ite olin taas kannustusjoukkojen puolella (koska oon liian vanha junnujoukkueisiin eikä ollut tarpeeks porukkaa että oltaisiin saatu naisten joukkue kasaan), mutta oli vähän puhetta että vipuun osallistuttais naisten joukkueena, saa nyt nähdä miten tää homma etenee. Vikasta kuvasta voikin päätellä, että Iitti tykkäs taas vähän enemmän tosta häntäpäästä, mutta ykkösjoukkue suoritti tiensä kumminkin sarjassaan toisiksi! Yhden joukkueen suoritus kaatu aika ikävästi tuomaripelin takia ja me taidettiin katsomon puolelta rääkyä tilanteelle aika riittämiin.
Kokonaisuudessaan taas hauska reissu, vaikkei siinä kun piti kantaa vastuuta siitä, että pienet on oikeessa paikassa oikeeseen aikaan kerinnyt oikein kunnolla kuulumisia vaihtamaan kenenkään kanssa.
Tää tähänastinen viikko on kulunut taas töissä ja tänään suunnittelin vähän näyttöäkin. Yllättävän kivuttomasti aloin saada sen menyn kasaan, haha. Tuun olemaan vaan niin hukassa kun tää työssäoppiminen loppuu... Nyt kun menee töihin aamulla kuudelta ja pääsee ennen kahta on aikaa kerrankin tehdä vaikka mitä! Eilen esimerkiks menin pitkästä aikaa kunnon lenkille ja tänään siivosin vaatekaapin, lipaston ja koko makkarin. Varjopuolena tässä on vaan se, että nukkumaan joutuu käydä ennen ysiä, että jaksaa. Voitte siis vaan kuvitella mitä miun ohjelmaan kuuluu tässä ihan tuota pikaa... zzz


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti