sunnuntai 25. elokuuta 2013

Pirate Ship Tour

sea1 Toisena päivänä oltiin tosiaan meriretkellä yhdellä niistä Alanyan monesta merirosvolaivasta. Retki oli enemmän suunnattu just lapsiperheille, muttei se kyllä meitä haitannut. Retki kesti jotain 3 tuntia ja siihen kuulu paikalliset juomat ja pieni ruoka-annos. Kolmesti se laiva pysähty keskelle merta ja kun ankkurit pudotettiin pohjaan, sai mennä uimaan. Hypittiin korkealta kannelta alas mereen kun mitkäkin pikkulapset, tuntu niin hulluta, koska eihän se mikään pikkupaatti ollut. Mie pelkään korkeita paikkoja, joten oli aikamoisia saavutuksia ne miun hypyt veteen laivan korkeimmista kohdista. sea2 sea3 Retkellä soitettiin myös jonkin verran musiikkia ja me Nannen kanssa tanssittiinkin siellä oppaiden kanssa ainoina macarenaa ihan innoissaan, haha. Lapsille järjestettiin myös aarteen etsintää ja vaahtobileetkin löyty! Hypittiin siellä vaahdossa innoissaan olevien lapsien seassa jonkin aikaa. Laivalla oli kans valokuvaaja joka otti miun kameran aina hetkittäin huostaansa ja nappaili työnsä lomassa miunkin kameraan parit otokset miusta ja Nannesta.sea4 IMG_7358m sea6 sea7 Laivalla oli myös tuommonen pieni laivakoira, se oli niin söpö!sea8 sea9 sea10 sea11
Merirosvoretki oli ainut Aurinkomatkojen järjestämä reissu jolta oltiin ton viikon aikana. Oli kiva käydä edes jollain retkellä ja tuo oli just sopiva, kun ei se kalliskaan ollut. Oudoltahan se kyllä tuntu, kun oli laivan täydeltä suomalaisia vaikka olikin niin kaukana Suomesta. Eipähän ainakaan mennyt päivä hotellille kyhjöttäessä ja aurinkoakin saatiin. Laivassa kävi myös just sopiva tuulenvire, eli kylmäkään ei kerinnyt tulla. Laivaretken jälkeen riennettiinkin taas hotellille ja kohti illan menoja :)

4 kommenttia:

 1. Mäki olin just Turkissa ja olin myös jollain tollasella boat tripillä.. Varattiin se niinku jostain kadulta vaan ja reissun piti kestää klo 10-15. No lähettiin puol tuntia myöhässä satamasta ja takasin tultiin kolme tuntia myöhässä.. Ymmärrän kyllä että turkkilaiset ei oo niin tarkkoja kellonajoista mutta mä oon just sellanen suomalainen joka on aina ajoissa ja ei ollu kiva ku oltiin noin paljon myöhässä!

  Lisäks luvattiin että sielä olis suomalainen opas mukana, mutta ei ollu. Ei me sitä silleen oltais tarvittukkaa, mutta varmaan sellasilla reissuilla missä on oppaita mukana niin ne ajat on sitte vähän tarkemmat, ettei olla kolmea tuntia enemmän ku ollaan luvattu, hehe. Kaikki muutkin matkustajat näytti jo ihan siltä, että sais riittää jo :D

  Ja sitte heti aluks ku tultiin sinne laivalle niin kaikilta otettiin omat juomat pois, jos oli jotain juomaa sinne kantanu, ja kaikillahan niitä oli, kun melkein 40 astetta on niin kokoajan pitää juoda :D Sitte sieltä laivasta sai ostaa kalliilla hinnoilla uutta vettä ja muita juomia :)

  Maksettiin matkasta n. 43 euroa per henkilö (netin valuuttamuuntimen mukaan) joka näin jälkikäteen ajatellen on ainakin mun mielestä liikaa, varsinki tollasesta reissusta. Ja ku finnmatkojen kautta olis saanu kai 39 eurolla ja se olis sitte ollu ihan ajoissa varmaan ja sielä olis myös ollu all inclusive eli ilmaset juomatki.. Ruokaa me kyllä saatiin, se kuulu siihen ja oli kyllä iso ja hyvä annos.
  Uimaan me pysähdyttiin ainakin neljä kertaa, ehkä jopa viis, joka on vähän liikaa kun uimaan pääsee kyllä rannallakin joka päivä ja se oli hullua kun oltiin jo myöhässä ja silti piti pysähtyä vielä siihen ihan sataman edustalle vielä yhen kerran uimaan..! Oli vähän avuton olo, kun oltiin niin paljon myöhässä ja olis jo halunnu päästä hotellille ja satama näkyy, mut ei, vielä piti pysähtyä uimaan.
  Niin ja ne uimisetki venyi aina. Sanottiin et 12 minuuttia on nyt aikaa tässä uida ja sit jatketaan matkaa, mut oltiin ainaki 25 minuuttia yhessä paikassa..

  Joo ihan vaan vinkkinä kaikille et jos haluaa tollaselle reissulle niin kannattaa matkanjärjestäjän reissuille mennä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisinko että siulle on kyllä käynyt huono tuuri ton suhteen! Meidän reissu makso Aurinkomatkoilta vaan sen 15€ Lisäks se oli sopivan pituinen ja Suomalainen opaskin löytyi. Meitä varotettiin jo lentokentältä lähtiessä näistä Turkkilaisista matkanjärjestäjistä ja käskettiin kirjoittaa muistiin kaikki mitä ne lupas retkeen kuuluvan. Ollaa oltu näköjään onnekkaita, että meidän retki kulu ihan ongelmitta, siun retkelle on näköjään kasaantunut sitten näitä varjopuolia meidänkin retken puolesta.
   Mut toivottavast siulla oli muilta osilta hyvä matka Turkkiin :)

   Poista
  2. 15 € ?? :D huh!
   Joo ei me mitää ihmeellistä odotettukkaa ja ei oltu Turkis tai Alanyas ekaa kertaa :)
   Juu no vähän tylsäähän se sillai on vanhempien kans ku ei edes mitää sisaruksia mukana mut oliha se ihan kiva reissu :)

   Poista
  3. jep! :D
   Ja jokainen reissuhan on tunnetusti hyvä kun siitä tekee hyvän vaan sillä oikeella asenteelle:)

   Poista