tiistai 6. elokuuta 2013

Pihlajakatu

1 2 3 4 5 6
Muutama julkasematon kuva Helsingin reissulta, jotka olin ihan kokonaan unohtanut jo. Ja itseasiassa tosta Helsingistä tulikin mieleeni yks sähköposti jonka sain eilen. Istuin torilla tylsyyksissäni ja aattelin ihan vaan katsastaa instagramin maailman ku puhelimeen kilahti sähköposti. Yleensä en edes avaa niitä, mut tää kyseinen hämmens miuta niin paljon, että oli ihan pakko avata se. Ja onneksi avasinkin! Viestissä ilmotettiin miun voitosta Juulin blogissa olleesta arvonnasta. Tuijotin puhelinta 5 minuuttia ymmärtämättä mistään mitään, sekasia tunnetiloja hämmennyksestä iloon. Ne jotka on lukenu miun blogia pitempään, saattaa muistaa viime talven, jolloin tuntu että voitan ihan liikaa kilpailuja ja arvontoja. Oli valokuvauskilpailua ja laskettelulasien voittamista ynnä muuta. Nyt tää tapahtui taas ja tänä perjantaina mie ja 5 kaveria päästään juhlimaan Helsinkiin Summer Heat-bileisiin VIP-loungen kera! Toivottavasti tulee unohtumaton ilta, tää on vaan niin siistiä! :)
Haluun vielä mainita, että jos jollakulla riittää keskittymiskykyä lukeä TÄMÄ teksti läpikotaisin, niin tehkää se. Luin sen ja se on kyllä ihan tajuttoman hyvää materiaalia. Aihe ei mikään ehkä ihan helpoin ole, melko ahdistava itseasiassa ja tulihan siinä parit kyyneleetkin tirautettua.

6 kommenttia:

 1. Kene kaa lähet bilettää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä teetkö yhtään mitään nimillä, mutta sinin,markuksen,joelin,mikon ja samulin kanssa, ainakin tällä tietoa jos ei hirveitä muutoksia tapahdu.

   Poista
 2. melkein puoltoist tuntii siin meni et uin sen, mut ihan hyvä et luin. Kyyneleet valu poskilla ja vilunväreet kulki selkää pitkin, mut toi sai kyl ajattelemaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes, miun tehtävä suoritettu ja saatu edes yks ihminen ajattelemaan tätä!:)

   Poista
 3. toi teksi sai mut itkemää täysillä, jotenkin oma nuoruus iski päin kasvoja......

  VastaaPoista