maanantai 26. elokuuta 2013

Day 2, 3 and 4 in Alanya

1 Toi kyseinen Suomen lippu muodostu meille aika käytetyks kuvausrekvisiitaksi ja muutenkin meidän pöydässä se liehu tosi usein. Tokana iltana mentiin siis taas istuskelemaan Green Riveriin ja tona iltana mekin otettiin tanssilattia haltuun. Tutustuttiin kanssa pariin Norjalaiseen ja ne sitten kutsukin meidät niiden pöytään. Ilta oli hauska, koska oltiin aika samalla aaltopituudelle niiden kanssa. Naurua ei siis todellakaan puuttunut, oltiin varmaan paikan äänekkäin pöytäseurue sinä iltana.2 Parhaat baarimikot ikinä :3 3 4 Maanantaista miulla ei ole mitään muita kuvia kuin pari kuvaa Starbucksista. Tarkotuksena oli siis löytää kyseinen paikka ja kyllähän se onneksi lopulta löytyikin, vaikka kerran ohi käveltiinkin. Tilasin tollasen Strawberries and cream-homman ja ai että oli kyllä hyvää! Tuossakin paikassa saatiin tosi hyvää kohtelua niinkuin muuallakin koko loman aikana. Miuta kyllä vähän ärsyttää kun maanantaista ei muita kuvia ole, eli en kyllä muistakkaan mitä muuta tapahtui. Sen kuitenkin muistan, että toi päivä ja ilta meni aika rennoissa fiiliksissä.56 Tiistana meidät yllätettiin kun oltiin syömässä hotellin ravintolassa. Hotellin kokki kerto ensin Nannelle että sen kaveri on tosi kaunis, muttei se saa kertoa sitä miulle. Parin minuutin kuluttua kun oltiin pöytään päästy istumaan kokki tulikin sitten meidän pöydän luo, jätti siihen taitellun paperin ja riensi nopeasti taas takasin keittiöön. Se olisi halunnut pyytää meidät sen kanssa ulos kun sen työvuoro loppuu, mutta meillä oli jo muita suunnitelmia...7 Tiistaina me päästiin myös ilmaseksi ajalemaan meidän hotellin läheisen vuokrauspisteen Scootyillä. Ensin testailtiin vaan, kunnes meidän kaveri ilmotti, että meidän pitää ajaa niillä sen huoneistohotellille saakka, huijui. Se oli siis töissä tuossa kyseisessä Scooty-firmassa ja sen takia me päästiin ilmaseksi huristelemaan niillä pitkin Alanyan katuja. Hurjasteluiden jälkeen mentiin rannalle ja mereen uimaan. Lilluttiin siellä varmaan yli kaksi tuntia putkeen ja oli niin ihanaa kun ei edes kylmä tullut, koska vesi oli niin lämmintä!
8 9 Illalla shoppailtiin öisen kauniissa Alanyassa ja käytiin tonakin päivänä istuskelemassa Starbucksissa. Tolla kertaa tosin vaan veden kera kamalien jonojen takia. Myöhemmin meidän piti mennä ulos yhden kaverin kanssa, mutta väärinkäsityksen ja kielimuurin takia löydettiin itsemme yöllä yhdeltä istumassa meidän hotellin rappusilla turhaan. Onneks ilta oli kuitenkin vielä nuori, joten sen enempää murehtimatta meidän jalat tallustikin jo hyvää vauhtia kohti Green Riveriä.

5 kommenttia:

 1. Sori pakko taas laittaa kommenttia hehe :D

  Mäki näin yhen norjalaisen porukan ja ne (tai se yks?) halus tavata mut mutta en sitte menny ja oon katunu sitä enemmän ku mitään ikinä.. Mutta toisaalta olin vanhempien kanssa reissussa ni olisin menny yksin viiden jätkän kaa ni ymmärrän et en menny.. Mut silti.. Miten toivoinkaa sinä hetkenä että mulla olis ollu joku jonka kaa olis voinu mennä! :( Huomasitko muuten mitää tuntomerkkejä millasia norjalaiset on? :D

  Muutenki vähä samat fiilikset ku sulla tossa first day in Alanya -postauksessa et haluisin takasi ja ai että oli paha olo bussissa lentokentälle ja lentokoneessa ku lähettiin takasi kotiin.. ;( paitsi toi ku sanoit et sua masentaa Suomi niin mä saan vaan etelänmatkoista energiaa ja jotenki se hyvä mieli jää vähä niinku päälle ja sit just ku näkee vähä muunlaistaki elämää ja ihmisiä! Ja toi on just ku hotellinpoikiinki tutustuu ja sit ku pitää lähtee nii tajuaa että mä en enää ikinä tuu näkeen näitä ihania ihmisiä.. Ja ne on niin positiivisia ja hymyilee kokoajan, ai että minkälaista oliskaa elää sellasten ihmisten kanssa! :)

  Heh, pakko kertoa tosta paperilappusesta, mäki sain viime vuonna tollasen :DD huomasitko muuten että tyyliin kaikilla turkkilaisilla on pohjoismaalainen tyttöystävä tai vaimo? :D tai ainaki yrittää saada haha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se haittaa yhtään, se on vaan kiva että kommentoit!:)

   Me mentiin aikan monen kanssa jotka vaan kutsui, mutta todellakin tosi pienen osan niistä, jotka pyysi. Niitä oli nimittäin niiiiin paljon. Ja kyllähän se kannattaa tosiaan varovainen olla, mekin lähdettiin heti pois kun rupes menemään väärille raiteille. Ja joo totta, ei todellakaan yksin kannata lähteä kenenkään niin tuntemattoman mukaan!
   En oikein kiinnittäny mihinkään tuntomerkkeihin huomiota, paitsi että sosiaalista porukkaa oli ja hauskoja! Nää miehet joihin tutustuttiin oli lääkäreitä:) Lisäks nää kaverit oli aika anteliaita, tilas pöytään lisää juotavaa vaikka edellisetkin oli vielä ihan koskemattomia. Lisäks siinä pöytäseurueessa oli 3 muuta Norjalaista, mutta niiden kanssa ei ihan niin paljon tullut juteltua.

   Joo se oli niin ahdistavaa kun teki mieli itkeä, muttei se itku tullut. Bussimatkalla miulla ei ollut onneksi paha olla, koska simahdin heti kun bussiin istumaan pääsin, olin niin väsynyt nukkumattomuuden takia :D Ja siis joo, kyllähän miuta masentaa tää aikaajoin mut nyt varsinki ku oon töissä, oon saanu sitä kaivattua muuta ajateltavaa:) Onneks jollain on noinkin päin, ja ehkä ens kerran jälkeen miekin saan jotain energiaa!
   Ite aattelin että olis joskus kiva päästä tollaseen hotelliin töihin, niin sais olla osana päivittäin tollasta ilmapiiriä!:)

   Haha, vissiin aika yleistä sielläpäin sitten :D Ja joo, oon huomannu vähän samaa juttua. Ja tolle sai viikon aikana tolle yrittämiselle niin paljon todisteita, ettei tosikaan. Osa oli oikeesti ihan sulosia yrittäessään, mutta osa turhan päällekäyviä..

   Poista
 2. No kiva :) yleensä kommentoinki just vähä pienempiin blogeihin vaan ku ne ainaki vastaa ja varmaan sillee arvostaa niit kommentteja :)

  Haha joo totta :D koko ajan sai kuulla "minä rakastan sinua!" :D ja vaikkei ite näyttäny mitää mielenkiinnon merkkejä nii ei ne vaa luovuta! :Dd ja kysy myös et "Will you go out with me?" ja vaik sanoin ei nii se kysy viel ainaki neljä kertaa :D ja itteeni ku viehättää ehkä enemmän tälläset vähä ujonpuoleiset :)) ja jotenki jos joku ois kiinnostunu musta nii olisin vaa sillee woou no no pakoon :D if you know what I mean :D justiin toi norjalainenki ku halus tavata nii menin vaa sillee hei en mä nyt oikeesti ethän sä mua haluu tavata hei come on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin arvostan jokasta tän henkistä kommenttii:)

   Tuli jo ulos joka tuutista kun kaikki ilmotti minuutin juttelun jälkeen että rakastaa, sanompa vaan että joopajoo :D Se oli niin kamalan surullista kun toinen silmät säihkyen kysyy että lähenkö ja kun vastasin että "no" niin niiden sydämet särky siihen paikkaan ja niiden äänensävystä huoku sellanen tietynlainen lapsekas turhautumus samalla ku ne sano "Why not, am I too ugly?" Mut yrittänyttä ei laiteta :D Joo, en miekään koskaan usko jos joku ilmottaa kiinnostustaan miuta kohtaan, nauran vaan. Koko viikon yks oli kauheesti katellut mua aina kun kävelin ohi sen työpaikalta, vei mut kerran ajelullekin sen skootterilla, moikkas aina ja vikana päivänä se uskaltautu sanoo et pitää miusta ja haluis viedä miut ulos. Siihen perään se vielä tokas, että miun kaveria se ei kyllä kutsu, se kaikki oli omalla tavallaan niin sulosta, mutta silti oli pakko sanoa ei:D

   Poista
  2. hahah joo totta :D

   Poista