maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tulihaukka 2013

1 2 3
toisinaan vapaa-ajalla töistä oli niin tylsää, että turvauduttiin jopa siivoamaan ja räpsimään turhimpia kuvia 4 5 6 7 8 9 Tuomas :3 10 11 12 13 14 meijän junnut meni voittamaan paloautokilpailun tolla vempaimella ! 15 16 17
7. paloleiri takanapäin. Tuliaisina väsymystä vähintään yhtä paljon kuin aikasempinakin vuosina, muttei se haittaa, koska oon niin onnellinen siitä, että oon taas saanu kokea mahtavan viikon noin ihanien ihmisten kanssa. Kuvia kerty ihan liian vähän, mutta onneks muistot on vielä kirkkaana pään sisällä. Pari ekaa päivää oli sateisia ja synkkiä, joten tuntu ettei mistään oikein saa mitään irti. Onneksi muut päivät aurinko porotti ja jopa mie rusketuin. Päädyttiin muuten Millan kanssa loppujen lopuksi ohjelmatoimiston leipiin ja pestit tuli kyllä täysin puun takaa. Oltiin viihteellä koko leiri ja koettiin monen monet päiväunet ja yhdet niistä oli hauskimmat mitä oon koskaan kokenut. Ohjelman suhteen ilmeni paljon ongelmia, mutta niistä selvittiin onneks mielikuvituksella. Voin olla varma, että ohjelman tiimiin voisin lähteä mukaan uudestaankin, sen verran kiva porukka meillä oli.
Tulihaukka 2013 oli miun ensimmäinen leiri toimihenkilönä ja täysi-ikäisenä, eli sain hyödyntää sinistä nimikorttia ja sen tuomia oikeuksia. Oli niin outoa, kun ei tarvinut ravata koulutuksissa :D
Viikkoon pääpiirteittäin kuulu paljon naurua, paljon syömistä mutta silti kokoaikasta nälkää, Tuomaksen kanssa läpän heittoa ja Taistelujaskaa, yhdessäoloa, hyvää ryhmähenkeä, läpän heittoa ylipäätään ihan kaikesta, telttakylän oma baari, kakkosvaimo ja järkyttävä määrä agressiivisia hyttysiä sekä kolmena aamuna Millan kanssa koko leirin herättäminen aamuradiossa.
Tajusin leirillä taas yhden asian mikä on päässyt vähän unohtumaan nimittäin sen, kuinka paljon meidän vpk ja ylipäätään koko leiriporukka muistuttaa yhtä suurta perhettä. Vaikka meillä on aika paljon ikäeroja, niin silti pystytään olemaan samalla aaltopituudella ja homma kulkee hyvin.
Kokeilin leirillä muuten myös tikaskiipeilyä ja päädyin monien yritysten jälkeen mätkähtämään selälleni maan kamaralle ja kiipeämään vielä monta kertaa uudestaankin. Kokeilin myös varmistaa, kun Joonas kiipesi, ja niinhän siinä kävi, että alastulon yhteydessä me molemmat leijailtiin korkeuksissa köysien varassa, mutta pääasia että hauskaa oli!
Vikana iltana oli taas edessä perinteinen leiridisco, jota kaikki junnut oottaa leirillä tosi paljon. Itellä mielen valtas tunne liian vanhaks tulemisesta sisään astuessa, mutta pienillä avuilla selvittiin siitäkin olotilasta ja ilta olikin tosi hauska taas kerran ;) Leiridisco on edelleen ainut paikka, jossa kehtaan tanssia ilman että mietin mitä muut miusta ajattelee ja pystyn oikeasti pitämään hauskaa. Kuumuutta, macarenaa, tanssimista, laulamista ja ylipäätään hauskanpitoa, ihan kymppi päätös taas tällekin leirille.
Tiivistettynä aivan mahtava viikko 406 muun ihmisen kanssa, kiitos siitä ! P.S. Oon löytäny vihdoin vähintäänkin yhtä fiksua seuraa kun mie itse, terkkuja Janetelle ;)

Ensi vuonna nokat kohti Poria, suurleiriä joka kantaa nimeä Viksu 2014, Be ready Kirjurinluoto we are coming ;)

4 kommenttia:

 1. TULIHAUKKA XD ei vittu muistan ku koulus jauhoit "mikä vitun nimi se on, TULIHAUKKA" ❤

  VastaaPoista
 2. Fiksu kuittaa ja onneks meitäki arvostetaa ja ens vuoden leiri on nimetty meijä mukaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eivitsi ku en ees oo osannu aatella tot ens kesän leirin nimee, onneks sie oot niin fiksu et tajusit sen :D

   Poista