tiistai 23. heinäkuuta 2013

Sain enemmän ku mitä uskalsin toivookaan

pojaaat1 Ou goosh, jään kohta lyhkäsimmäks... mut pojat :3 kakku2 kirkko3 naama4 kakku5 6 kakku7 kollaasi8 kakku9 Mistähän mie nyt alottaisin, kun olis niin paljon kirjotettavaa, mutta yritän jättää lyhkäseksi. Miulla on ollut niin kauheesti tekemistä, että en oo yhtään kerennyt edes ajatella kirjottamista. Torstaina kakkujen suunnittelua ja perjantaina hauskin ikinä kokemani baari-ilta (elämäni 3. mutta silti). Mentiin juhlistamaan täysi-ikäisyyden saavuttanutta Siniä, mutta melkein heti neiti pyyhälsi Kouvolan yöelämään, joten mie ja Roosa jatkettiin iltaa kahdestaan, ja en voi sanoin kuvata kuinka hauskaa oli. En edes muista milloin viimeks oon nauranu niin paljon. Yöllä lähdin vielä seuraksi pudottelemaan ihmisiä kotiin, eikä me pieniltä eksymisiltäkään vältytty. Puoli neljältä kotiin nukkumaan ja aamulla ylös niin, että kerkesin puoli 11 'töihin'.
...ja se työpäivä venyikin 11 tuntiseksi. Alkusählinkien ja puuttuvien tavaroiden metsästelyn jälkeen leivoin siis kaksi mansikkasuklaa-levykakkua ja yhden 3 suklaan juustokakun. Kyseiset tarjottavat pääty siis miun serkun rippijuhliin :) Sain niistä ihan hullun paljon kehuja, ja miulle on edelleen tosi vaikeaa ottaa kehuja vastaan miun kokkailuista/leivonnaisista, joten vastaukseksi sain aikaseksi pelkkää mutinaa, koska en uskonut niiden oikeasti maistuvan hyviltä. Olin kuitenkin väärässä.
Sunnuntai-aamu alko kirkkoon lähdöllä kaikkine kamerakalustoineen, sillä miun sunnuntain työ oli valokuvata Nooran ripille pääsyä (ja siinä samassa nappailin kuvia myös Iikasta). Kirkon jälkeen kuvaamaan Nooran rippijuhlia ja monen monia yhteiskuvia. Yhtäjaksosen juoksemisen jatkamiseksi siirryin Iikan rippijuhliin räpsäsemään sieltäkin muutamia kuvia ja Iikan rippikuvat. Iltasella muutaman kattoa rummuttavan sadekuuron jälkeen suuntasin ottamaan myös Noorasta rippikuvat. Sain ainakin omasta mielestäni hyviä otoksia, ja niistä asiaa myöhemmin. Nooran juhlien/rippikuvien kuvaaminen oli miulle ensimmäinen keikaksi laskemani valokuvausjuttu ja voin sanoo, että kyllä se kuvien onnistuminen miutakin tosi paljon jännitti, mutta mie selvisin! Iikan ja Nooran rippikuvia siis myöhemmin ;)
Oon muokannut tänään ainankin 100 valokuvaa tuijottaen silmät ristissä tätä näyttöä, joten nyt alkaa olla aika vähän levätä näistä valokuvausjutuista, huh :)

3 kommenttia:

 1. Voisitko pistää tänne ton juustokakun ohjeen? näyttää niiin hyvältä, ois kiva kokeilla miten iteltä onnistuis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://miumaumaukas.blogspot.fi/2010/03/kolmen-suklaan-juustokakku.html tuolla ois ohjetta, en tän kummemmin nää tarvetta sitä tänne laittaa, ainut ero tuossa omassa oli, että tein pohjan 1½ kertasena :-)

   Poista
  2. kiitos paljon! :)

   Poista