torstai 11. heinäkuuta 2013

On paratiisi meillä täällä näin

1 2 3 4 5 7 6 blogg ...Ja kameran takana minä. Käytiin tiistaina ennen pienten nukkumaanmenoa tilaisuuden hyväksi ja Tiitu hyppäsi kameran eteen. Tein aikasemmin illalla viereisen pellon kukkaloistosta poimituista kukista seppeleen jonka pikkuneiti paino päähänsä näiden kuvien ajaksi. Miulla ei paljoakaan ole kokemusta lasten kuvaamisesta, mutta Tiitu näiden ensimmäisten joukossa oli ihan täydellinen malli! Ehkä maailman suloisin 6-vuotias ikinä ♥ Tiitua oli myös tosi helppoa kuvata, koska neitiä ei tarvinnut ohjeistaa millään tavalla kameran edessä, kaikki tuli ku luonnostaan!

Ja asiasta kukkaruukkuun, oon huomenna lähdössä Nannen kanssa Helsinkiin. Ollaan siellä ainakin näillä näkymillä perjantaista maanantaihin, mutta meillä on ongelma. Meillä ei ole melkein minkäänlaisia suunnitelmia siitä, mitä me oikein aiotaan siellä tehdä. Tässä asiassa kaipailisinkin apua, joten jos siltä puolelta ruutua löytyy tyyppejä jotka osais ehdotella mitä kaikkea siellä voisi tehdä? Ollaan kuitenkin loppujen lopuksi ihan maalta, eli ei yhtään tiedetä mitä tehtäisiin siellä. Suunnitelmissa olisi ainakin shoppailla ja käydä Hietsussa. Ehdotuksia otetaan vastaan ja olisin tosi kiitollinen niistä kaikista :-) !

10 kommenttia:

 1. vau vähänkös onnistuneita! :)

  VastaaPoista
 2. ettikää kunnon graffitipaikat mielikuvistus laukkaamaan niin saa varmasti upeita kuvia aikaseks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä idea, ja varmasti mielikuvituksesta ei oo puutetta :D Pitääpä kysellä Helsingis asuvilt kavereilta et tietäskö ne mitään kivaa paikkaa!:)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! :) Ja käyppä kurkkaa munki blogiin? :)

  http://jenniinaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista