torstai 18. heinäkuuta 2013

Helsinki Day 4

Miun olo on just nyt, millähän sanalla tätä voisi kuvata....huoleton. Söin äsken makeanhimooni jotain tosi outoa, jota tein kaapista löytyneestä vaniljakreemijauheesta, vedestä, kermasta ja mustikoista. Söin sitä laatikosta löytämälläni nuolijalla, koska ei kiinnostanut kaivaa lusikkaa ylemmästä laatikosta. Uskokaa tai älkää, se oli oikeasti hyvää. Heiluttelen mustiin sukkiin puettuja jalkojani pöydän alla, olkkari on pimeä. Oon taas yksin kotona ja ainut mitä kuulen on miun omat ajatukset. Ihanaa. Selaan inspiraatiokuvia. Selasin niitä eilen kahteen asti yöllä ja vihdoin kun pääsin nukkumaan, ensitöikseni kävelin päin seinää pimeässä, hienoa.
En oo saanut aikaseksi tehdä helsingin 4. päivän postausta, joten tässä se tulee! 1 2 3 4 5 6 7 Maanantai-aamu alko viidellä puhelimen herätyksellä jotka herätti ärsyttävästi viiden minuutin välein, mutta me vihdoin tehtiin se ja oltiin ylhäällä ennen puolta 10 ! Suihkun, siivoilun ja aamupalan, joka sisälsi pitsaa ja raejuustoa (koska meillä ei ollut enää muuta syötävää...) jälkeen lähdettiin kiertelemään vielä kauppoja. Ostoksista voisin yrittää saada jotakin järkeenkäyviä kuvia, mutten lupaa mitään.
Shoppailun lomassa näin myös pikasesti Aksua, joka sai kokea meijän hyvin väsyneitä juttuja. Kiittäkää onneanne että ette olleet koko reissun aikana kuulemassa niitä, oikeasti. Pikasten kuulumisten vaihtelun jälkeen hiippailtiin takaisin kämpille, Nanne veti sikeitä tyynykasan alla ja mie selasin kiinnostavia tekstejä koneelta. Harmittaa ku oon hukannut sen blogin, höh. Ooteltiin johku seitsemään asti Nannen veljeä ja sen saavuttua lähdettiin hipsimään muuttokuormamme kanssa kohti rautatieasemaa. Reissu oli kokonaisuudessaan mahtava, uusia kokemuksia ja väsymystä rikkaampana palattiin tänne maalle ja molemmat oli heti valmiita lähtemään takaisin.

2 kommenttia: