sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Helsinki Day 2

aamuu1 hietsu2 pihlajakatu3 pihlajakatu4 amanda5 amanda6 amanda7 amanda8 colorado9 colorado10 Tänään meillä oli kello herättämässä jo 9, mutta eihän me siihen edes herätty, hah. Yhden aikaan lähdettiin kuitenkin talsimaan hietsua kohti ja löydettiin jopa paikalle. Otettiin aurinkoa ja makoiltiin neljään asti siellä ja seuraavaks ohjelmassa oli meno kämpille ja vaatteiden vaihto. Sieltä suunnattiin nokkamme kohti osotetta Huvilakatu 23 ja tällä kertaa löydettiin jopa sinne. Ja jos joku ei tiedä mikä paikka se on, niin siellä kuvataan salkkareiden ne ulkokohtaukset missä kuvataan sitä taloa. Oli ihan pakko käydä paikan päällä :D Siinä lähellä sijaitsee myös se niin sanottu "Amanda" joten olihan sinnekin pakko mennä muutamat kuvat räpsäsemään. Kahesta edellisestä paikasta on paljon kuvia ja niitä tuun julkasemaan myöhemmin, koska tää postaus olisi muuten venynyt kilometrin pituiseksi.
Amandalta suunnattiin etsimään paikkaa, josta saataisiin vatsamme täyteen. Kello oli kuitenkin siinä vaiheessa jo yhdeksän, joten oltiin aika hukassa. Päädyttiin kuitenkin Colorado nimiseen paikkaan ja en voi kyllä valittaa. Ruoat oli tosi hyvät ja tarjoilijat mukavia :) Syömisen jälkeen riennettiin (kirjaimellisesti) kämpille löhöämään. Nanne sai jonkun tosi hyvän idean, että juostaisiin perille joten niin me sitten juoksujalkaa viiletettiin Helsingin kaduilla aiheuttaen kummeksuvia katseita ja iloisin naamoja. 12 maissa mentiin vielä katselemaan yöelämää hetkeksi ja pakko kyllä sanoa, että hauskoja ihmisiä täällä!
Tuntuu kun olisi eri maassa. Huomaan, että asun oikeasti ihan maalla. Kausalassa ei näkis tähän aikaan kuin muutamia satunnaisia ihmisiä, täällä niitä on satoja, vähintään. Sitäpaitsi, ihmiset on niin paljon sosiaalisempia, en voi olla muuta kuin hämilläni. Voisin jäädä tänne vaikka pidemmäksikin aikaa, tää on just sellasta vaihtelua jota mie oon kaivannut.

4 kommenttia:

 1. Voi ny helvetti mitä turisteja xd

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta teidän päivä! Mekin parin kaverin kanssa alkukesästä hipsittiin tonne Huvilakadulle ja osuttiinki sinne just kuvauspäivänä. Saatiin sitte tuplasti enemmän ihmeteltävää kun stalkkailtiin "Eliasta" ja "Jannea" :D Ens viikolla ois tarkotus taas lähteä Helsinkiin päin, on se vaan mahtava paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kuin kiva osuu paikalle just kuvauspäivänä, pääsee näkemään sitä vähän kulissien takaa!:) Joo, mahtavahan tää on, harmi että huomenna täytyy lähteä kotiin jo:(

   Poista