tiistai 4. kesäkuuta 2013

voi ihan luval olla vaan nuori ja sokee

juhlahumuis1 jee2 jee3 jee4 juhlahumuis5 jee6 flowers7 jee8 jee9 Päättärit ja veljen valmistujaiset kiitää jo takanapäin, en oo vaan kerennyt tulla näitä kuvia tänne lätkäsemään. Tein tosiaan veljen valmistujaisiin tommosen kerma-kinuskikakun Cornelli lace-kuvioinnilla :-) Lisäks loihdin tohon voileipäkakkuun noi koristeet, kun äiti pyysi sen visuaalisuuden puutteen takia auttamaan sitä. Valmistujaisia juhlittiin ihan vaan lähimpien sukulaisten kesken, eli kyseessä ei ollu mitkään suuret juhlat.
Lauantai-iltana porukka keräänty tähän meille, ja täältä lähdettiin porukalla juhlistamaan koulujen päättymistä ja kesän alkua kylille. Eksyin siinä illan aikana kolmesti paikallisiin baareihinkin, kun piti lähteä seuraksi. Muuten ilta kuluki puistoissa ja milloin missäkin.
Tosiaan, tähän alkuviikkoon ei oo kuulunu mitään kiinnostavaa sisältöä, koska töitä, töitä ja vielä kerran töitä. Ootan ku kuuta nousevaa edessä häämöttävää palkkapäivää ja tulevaa matkaa, kesälomaa yleensäkin! Tää yksi kuukausi lusittavaa, siiten oliski jo edessä taas joka vuotinen Utin reissu. Töissä ahdistaa ja se tekee päivistä tosi pitkiä, ei sillä etteikö siellä olisi kivat työkaverit ja kiva ilmapiiri, mutta silti en vaan tajuu itteäni. Palaan taas kirjottelemaan joko silloinkun kamera täyttyy kuvista tai sitten toteutan pari pääkopassa lymyilevää postausta, siihen asti heipat ja nauttikaa lämpimistä säistä niin kauan ku voitte:)! tää ilmesty pitkän odotuksen jälkeen 2 päivää sitten, oon niin rakastunu vaikka kuulinki tän jo ekaa kertaa julkasemattomana livenä vappuna

4 kommenttia: