lauantai 29. kesäkuuta 2013

Silmät kiinni ja monitorit huutamaan

Muistakaahan, että miutakin voi seurata Bloglovinin kautta täällä! :-) jee1 hyimutaa2 positive3 retardit4 fail5 Valokuvaus on turhan extreme... tuitui6 prof7
Käytiin tänään Marikin ja Henkan kanssa kuvailemassa tässä lähistöllä ja Virransillalla. Naurattaa ajatus siitä, että mie ja Marikki löydettiin taas kerran parhaat polut kuvauspaikkoihimme, koska tänäänkin mentiin läpi jonkinmoisen viidakon, jossa heinät ulottu miun olkapäihin. Tuli koettua myös valokuvauksen vaarat, liukastuin nimittäin kuvia ottaessa sellasesta jyrkästä rinteestä ja liu'uin pitkän matkaa sitä alas. Ehkä huvittavinta oli miun vaistomaisuus nostaa kädet ilmaan ettei vaan kameraan osu ja nää kaks sai räkäset naurut miun maatessa siellä alhaalla. Jalat on ihan ruvella, mutta ei se menoa kyllä haittaa!
Tuntuu oudolta et miun tän kesän työt on tehty. Tuntuu oudolta, että huomenna on lähtö Uttiin. Tuntuu kans oudolta, et miun pankkitilin saldo on niin paljon plussan puolella, haha!
En oo oikein saanut pakkailua hyvin käyntiin,pyörin ja hyörin vaan ympäriinsä kun en osaa päättää mistä alotan. Toivon edelleen sormet ristissä, että ei sataisi viikon aikana ihan kauheita määriä, koska toivossa on hyvä elää. En tiedä mikä miun työnimike leirillä oikein on, se tulee ihan yllärinä sitten huomen aamulla, tosin ei mistään omasta tahdosta... Huomenna aamulla tosiaan autojen keulat kohti Uttia, Tulihaukka 2013, täältä tullaan ;) Kirjottelen kuulumisia taas joskus perjantain jälkeen, kun palaan kotiin ja julkasen parit miun ottamat otokset sitten myös myöhemmin :)

6 kommenttia:

 1. mitä suunnitelmia sulla on vielä täksi kesäksi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo on muuttunut ääni kellossa... Nään tosiaan edelleen vierailijoiden reiteistä mitkä kommentit tulee samasta paikasta, että eipä sua oikeesti tää asia kiinnosta. Päällimmäiseksi ajattelin kuitenkin jättää tollaset ihan omaan arvoonsa, kiitos kuitenkin kysymästä :)

   Poista
 2. upeita kuvia!!

  http://alisaaj.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Sulla on ihana blogi ja sun postauksia on niin ilo lukea ! :)

  http://alliifyoudreamityoucandoit.blogspot.fi/

  VastaaPoista