tiistai 25. kesäkuuta 2013

Midsummer

1 2 3 4 5 6 7 Mun juhannus kulu omasta mielestä tosi rauhallisissa merkeissä. Naurua, ihmisiä, musiikkia, täysin uus paikka, juomista kohtuudella ja lämmin sekä ihan hyvä sääkin! Pääsin viideltä töistä ja sen jälkeen äkkiä kotiin suihkuun ja seiskan jälkeen istuttiinkin jo traktorin kyydissä matkalla Hiidensaareen. Matkaan meillä meni varmaan lähemmäs se tunti, koska eksyttiin niin monta kertaa matkalla, en ymmärrä miten noin 22 kilometrin matka voi vaan kestää noin kauan? Perille kuitenkin päästiin ja jo ekojen minuuttien jälkeen olin valmis lähtemään kotiin. Draamaltakaan ei vältytty niinkuin yleensä isossa porukassa sattuu käymään, mutta kokonaisuudessaan hauska juhannus kokkoineen kaikkineen! Loppuillasta, just ennen lähtöä käytiin vielä seisomassa laiturin kärjessä, aateltiin että voitaisiin vaikka hypätä ja katsoa oisko vesi kylmää, mut ehkä tarkemmin aatellen hyvä homma ettei hypätty kun ei ollut mitään vaihtovaatteitakaan mukana. Yöllä hypättiin taas traktorin kyytiin ja matka takaisin Kausalaan kulu kuunnellen ja laulaen hyvän (ja ei niin hyvän) musiikin tahdissa, ei siis tästä Jussista valittamista!
Juhannusaaton jälkeisenä aamuna heräiltiin kyllä iltapäivän puolella, mutta tylsyyksissäni aloin sitten kokkailemaan ihan järkyttävät määrät ruokaa Nannen vielä lahnaillessa, syötiin ja sitten lähdettiinkin jo taas (haha vasta 9 saatiin ittemme liikkeelle) katsomaan meininkiä. Ei mitään kummempia löytynyt, istuttiin uudessa puistossa jutellen ja myöhemmin illan päätteeksi pienet traktorihurut.
Miulla on enää kolme päivää töitä jäljellä, vihdoin! Sitte alkaa miun oikee kesä, koska on ihan oikeesti jo varaa jotain tehdäkin :) Ainiin, pari mitäänsanomatonta kuvaa havainnollistaa miun kampaajalla käyntiä, ekassa kuvassa lopputulos ja tokassa lähtökohta. Huomenna vielä väriä pintaan, niin alan olla taas tyytyväinen :)

2 kommenttia:

  1. ompas sulla ihana blogi, tää ulkoasukin on niin nätti :-) oot myös tosi kaunis!

    jennielinaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista