sunnuntai 12. toukokuuta 2013

unohda betoni ja halaa puita

collage2 voou, parit webbikuvat tältä päivältä kun ei ton muistikorttimysteerin takia oo oikein ollut kiinnostusta kameraan tarttua. Saisimpa ne kuvat käsiini nopeesti! Ostin pari viikkoa sitten Ginasta semmosen jättikokosen valkin, ja tänään vähän testailin sitä. On muuten tosi paljon parempi miun hiusmäärään nähden kuin se normaalikokonen, ei tartte ihan mielin määrin kieputella niitä 'yli jääviä' töyhtöjä. Tänään en aio tehdä muuten mitään muuta kun käydä tosi aikasin nukkumaan, sen verran lyhkäsiks jäi viime yön unimäärät.
Lauantaina ihan vaan tavan mukaan istuskeltiin abc:llä ja eksyttiin sitten tekemisen toivossa pyörimään kylälle. Pojat sieppas meidät mukaan niiden kanssa keskariin, myöhemmin torille ja lopuksi mentiin vielä juhlistamaan yhtä synttärisankaria. Eihän siinä loppujen lopuksi mitenkään hyvin käynyt kun virkavalta liitty mukaan kemuihin, muttei siitä sitten sen enmpää. Myöhemmin yöllä palattiin takas sinne kämpille ja joskus 5 aikaan miekin pääsin ummistamaan silmäni ehkä jopa neljäksi tunniksi sohvan nurkkaan, jes.
Kiinnostus autokoulua kohtaan hipoo nollaa, ulkona on ihana auringonpaiste ja hinku rattiin ois aika suuri ! Miks oon näin vaikee ihminen ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti