lauantai 25. toukokuuta 2013

Kun sä tanssit sun päälle sataa vitosina satasia

repovesi1 repovesi2 etana3 riippusiltaaaa4 eräjorma5 sonjasiiri6 hyhhhhh7 Taas yks kouluviikko lusittu. Miun kohalla enää kaks kokonaista koulupäivää ja yksi koe, sitten se olis siinä ja pääsen kuukaudeks paiskimaan töitä, jee! (mainittakoon vielä, että sit ei tartte aikaa koululla viettääkkään suunnilleen 18 viikkoon) Stressiki on lievittyny ihan kivasti, kun sain työssäoppimispaikan täältä kotopuolesta, taiteen koe on raapustettu läpi ja muutenkin on tosi hyvä fiilis uusien kurssiarvosanojen johdosta. Eka amisvuosi on menny hurjan nopeasti, enkä meinaa uskoa sitä, miten hyvin oon menestyny. Esimerkiksi matikka, fysiikka ja kemia on tullu ihan täysin puun takaa (t. minä jonka päättötodistuksessa komeili kolme 6 arvosanaa) ja nyt ne on kaikki kolmosia.
Ainiin nää kuvat, oltiin liikkatunneilla Repovedellä tossa torstaina vaeltamassa. Lähdin ihan innoissani mukaan, koska viime Repovesi-reissu on tullu heitettyä viimeksi varmaan pari vuotta sitten. Tykkään ihan sikapaljon kävellä tommosia metsäpolkuja, kivaa vaihtelua ainaseen asfalttiin. Minä, Henna, Siiri ja Sonja taidettiin olla ehkä eniten innoissaan tosta ja sen kyllä huomas kun viipotettiin menemään niin, että välimatkaa seuraaviin tais olla jopa sen pari kilometriä. Tällä tietoo kesällä taitaa olla ainakin miulla ja Siirillä uusintamatsin aika, katsellaan sitä sitten!
Tänään oon tehny yhtä juttua(jota en vielä oikein voi paljastaa), ajellu iskän kanssa avolla, pitäny taloo pystyssä, syöny uunituoretta leipää, nauranu paljon, rentoillu ja viettäny taas kerran aikaa Nannen kanssa, ei siis hassumpi perjantain :-)

1 kommentti: