torstai 9. toukokuuta 2013

Brädi

1 2 3 4 5 6 7 8 Eilen tää pikkukylä keräs ihmisiä koloistaan torille, kun siellä esiinty Brädi. Heiluin jossakin päin takariviä kameran kanssa vaihteeksi, ja tämmösiä räpsyjä synty. Ei se meno kyllä mikään päätä huimaava taas ollu, sillä suurin osa yleisöstä oli lapsia sekä tää on kuitenkin niin pieni paikkakunta, ettei yleisöä mitenkään miljoonasti paikalle saapunut. Pitää kuitenkni nostaa hattua, että nuorisotoimi näitä aina kerran vuoteen jaksaa järjestää :-)
Keikan päätyttyy siirryttii nälkäsinä abc:n suuntaan syömään. Pojat ihmetteli muuten sitä, että oon nyt kahdeksantoista ja istun vapaailtaani siellä, vaikka voisin olla baarissa rälläämässä. Ei kiitos. Suurin osa miun kavereista on kuitenkin syntynyt myöhemmin kuin mie, niin tää toukokuun lapsi viettää aikaansa mielummin ystäviensä kanssa kuin yksin baarissa. Baareista puheen ollen, kyllä se miunkin eka baari-ilta tuli koettua heti kun kello vaan löi 00.00 viime sunnuntain puolelle. Okei ei ihan minuutilleen, mutta kuitenkin :'D
Miulle kävi muuten viime maanantaina pikkunen moka. Miulla ei ollut synttärikuvat vielä missään muualla tallessa kuin kameran kortilla, ja menin toheloidessani painamaan 'poista kaikki'. Onneks kuitenkin miut pelastettiin ja sain ne kaikki takaisin, jee ! Nyt pitäis enää saada aikaseks joku kyyti, että pääsen sen kortin takaisin hakemaan sieltä missä se tällä hetkellä lymyilee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti