tiistai 14. toukokuuta 2013

18th birthday party

1 2 3 4 5 6 7 Vihdoin! Sain nimittäin eilen käsiini noi synttärikuvat ja sormet syyhyten heti kotiin päästyä aloin käydä niitä läpi. Pakko kyllä mainita, että rupeen tästä lähtien olemaan huolellisempi enkä painele ajatuksissani mitään 'poista kaikki' valintoja.
Tosiaan, joku 1½ viikkoa sitten juhlistettiin noin parinkymmenen ihmisen voimin miun ikääntymistä. Käytin tilaisuuden hyväks ja pistin oikeen leipomon pystyyn meidän keittiöön, leivoin kakun ja mopo karkas vähän käsistä ku keittiö täytty 46:sta kuppikakusta. Meillä kotona kun ei yleensä noi makeet leivonnaiset ihan oo mikään menevin tuote, mutta noi hupeni alle vuorokaudessa :'D Kuvat on kyllä pikkusen ykspainotteisia, mutten rupea julkasemaan mitään sekoilukuvia.
Ilta alko sillä, että talo täytty tosi nopeasti ihmisistä ja mie olin tuntia aikasemmin heilumassa vielä collareissa aikasemmin ilmenneiden kyytiongelmien takia, mut onneks niistäkin selvittiin! Jo alkuillasta naapurin pikkutyttö katteli meidän pihan suuntaan ja hihku innoissaan "Iskä katso, naapurissa on kevätjuhlat!" Sovitaan sitten vaikka niin :D
Ilta oli kyllä tosi kiva, vaikka yhessä vaiheessa mie taisin vähän mököttää kun kaikki tahto nähdä pelin. Ymmärrän kyllä toisaalta senkin puolen. Kun kello löi 00.00 avasin oven ja huusin riemusta, olin just saavuttanu täysikäsyyden. Sen jälkeen pojat raahas miut paikalliseen baariin, kun ne oli kolehdinki miuta varten keränneet! Viiden aikaan aamuyöstä olisin kyllä halunnu vielä juhlia, mutta muut ei ollu samaa mieltä enää kun ne tosiaan veti jo sikeitä meidän olkkarissa. Tää teksti on nyt vähän vaivalloista, kun noista kemuista on jo kuitenkin sen verran pitkä aika etten taho enää muistaa mitään.

Tänään oltiin taas vaihteeksi luokan kanssa pyörittämässä koulun opetusravintolaa. Ite leipasin siinä 53 sämpylää ja kaks isoa kakkupohjaa. Oli jees päästä taas syömään muutakin kuin niitä ruokia joita valmistetaan opparissa, kivaa vaihtelua välillä :) Toteen nyt taas sen kuuluisan lauseen jonka sanon jokaisen ravintolapäivän jälkeen, en syö enää ikinä.
Ai niin! Päivitin ton sivupalkissa olevan kuvan, koska se edellinen ei ollut ihan ajantasalla. Loputkin saatan jossakin vaiheessa päivitellä, katsellaan.

4 kommenttia:

  1. Ei vittu, ei vitun, vitun, vittu, jumalauta, toi koko porukan kuva, ääöööf, hajoan, onneks en muista mitään, huh :D

    VastaaPoista
  2. kivoja kuvia! :) ja vitsi toi kakku näyttää ihan superhyvältä :D!

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista