lauantai 27. huhtikuuta 2013

Veikon Malja 2013

veikonmalja1 oho2 vettttääää3 veikonmalja4 veikonmalja5 ratasuoritus6 suihkuuuu7 veikonmalja8 suomenmestariiiit9 poika10 Viime yön ruhtinaallisen unimäärän takia oon ihan rättiväsynyt, vaikka kiva päivä olikin. Herätyskello soi 05.00 ja siinä vaiheessa ei kyllä hirveesti naurattanut. Lähdettiin paloasemalta ajelemaan siis junnujen smkisoihin toimihenkilöiksi noin 6.15, jäätävää. Aamupalat vetästiin Viipurinportissa, ja sillä jaksoinki koko päivän ilta kuuteen asti. Kyseessä oli siis Veikon Malja nimiset kalustokilpailut, joiden tehtävät suoritetaan pimeällä radalla, eli kilpailijat eivät tiedä yhtään mitä on vastassa kun ne saapuu karanteenista. Mie lähdin mukaan toimihenkilöksi, ensin nakki napsahti yhden radan rastinvalvojaksi, mutta ennen kilpailun alkua tehtiin pikku vaihto ja siirryin kokonaan kameran taakse. No, ei menny niinku elokuvissa, koska olin niin väsyny eilisen illan johdosta. Pari kelpo otosta kuitenkin onnistuin nappaamaan :-)
Ennen Veikon Maljaa aamulla järjestettiin palokuntien tietokilpailut (sm-taso) ja niiden tulokset julkistettiin siinä heti kalustokilpailujen tulosten jälkeen (Veikon Malja ei poikinut mitään meidän junnuille). Heti ku tietokilpailun voittanut joukkue selvis, ainaki miun leuka loksahti ihan auki ja olin yhtä hymyä. Palokuntien tietokilpailun Suomen mestarit vuosimallia 2013 löytyy Iitistä, hyvä työ ! En voi vieläkää uskoa, että ne Suomen mestarit on meidän palokunnasta :D !
Tuli siinä taas lisäksi moikkailtua montaa tuttua kaveria muista vpkoista ja heitettyä läpyskää parin uudenkin tuttavuuden kanssa. Takaisin päin tultaessa automatka tais olla yhtä hysteerista naurua ja kisailua monen muun miehistönkuljetusauton kanssa siitä, kuka menee letkan kärjessä kotiin, haha. Outoo muuten, että mie oon lauantai-iltana kotona ihan vapaaehtosesti ja aikeissa olis käydä jopa ihan ajoissa nukkumaan. Koskahan viimeks näin on edes käynyt, ei nimittäin ihan äkkia tuu mieleen. Jes, vika kokonainen viikonloppu alaikäsenä.

10 kommenttia:

 1. Vapaapanokunta :DDD kuinkas monta tautii jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. annatko miulle luvan tappaa itteni myötähäpeää? Oot säälittävin muija ketä tiedän....ei voi muuta sanoo. mut kiitos taas kuitenkin illan nauruista, ku sun hinkilöllisyys kumminki on tiedossa :D

   Poista
  2. Anonyymil on varmaa itellää niin monta tautii ku ei uskalla omal nimel laittaa :'DD

   Poista
  3. "Anonyymil" kuolen oikeesti nauruu :'D

   Poista
  4. XDDD Jep, mut hei ei se mitää kyl joku viel huolii tommosen "anonyymin", muistaa vaa laittaa pussin päähän ;)

   Poista
  5. joku tais huolia jo, mitä ihmettelen kummasti :D

   Poista
  6. Taisin itte kyl saaha naurut :DDD Sori leidit, mut oon kyl jätkä ;) Ja en omista tautei ku en oo koskenu teihin keneekää ;P Ja en koskis ees pitkäl tikullakaa tollasii likasii panoihi, ei ees vaikka teil olis pussit pääs :)

   Poista
  7. 1. hyvä jos osaat nauraa itelles:)
   2. joo kiitos kohteliaisuudesta !
   3. meihin et ainakaa sit oo koskenu ku meillä ei niitä tauteja ole
   4. Sä oot varmaan sit paras ihminen kertoo meijän panemisist ;)

   Voisko tää sun touhuilus jatkuu jossain muussa osotteessa, kun on näköjään toi sun oma elämäs niin kamalan vaikeeta? Jos sua oikeesti mun asiat näin kauheesti kiinnostaa, että pitää jatkuvasti tänne tulla kommentoimaan, niin toivottavasti ymmärrät että sulle vaan nauretaan :D Joo, tää sun aihees ei liity millään taval tähän postaukseen js muutenkin tuut jauhamaan näitä sun juttuja vanhaan postaukseen? Et voi olla tosissas enää.

   Poista
  8. "jätkä" xD kyllä on tyttömäinen kirjotustyyli..

   Poista