sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Mies ku veistos vai mies ku leivos

1 2 IMG_0649m3 4 5 Päätin päivittää kerrankin kun jonkunlaisia kuvia koneen kätköistä löytyy. Tähän koko viikkoon ei oo kuulunut mitään kovin ihmeellistä. Keskiviikkona pääsin vihdoin lenkille, kun sää sen salli ja tuli siinä semmoset 7,5 kilometriä heitettyäkin. Torstaina ja Perjantaina yhteensä 6h koululiikuntaa, jee alan päästä taas asian ytimeen. Koulupäivien jälkeen oon ollu ihan yllättävän väsynyt ja muutenki tosi levoton.
Perjantaina muuten otettiin suunnaks yksi mökki, kun vihdoin koitti se päivä, kun juhlistettaisiin parin kaverin yllärisynttäreitä. Essi ja Nenna oli tehny kovan vaivan tän homman hyväks ja onneks viime tipassa toi paikkakin varmistu. Jenna saapu sankareista ensimmäisenä paikalle ja Samuli vähän myöhemmin. Molempien ilmeet oli ihan näkemisen arvoset, koska ne ei ollu osannu arvata mitään :'D Ilta oli kaikin puolin tosi jees, ainut miinus oli, että jouduin lähtemään jo illalla pois, koska lauantaina oli niin aikanen herätys.
Huomasin muuten, että eilisen kisoissa olon aikana oon saanu naamaani vähän rusketusta ! Ihmeellistä tässä onkii, kun mie en vaan ikinä rusketu naamastani. Miulla on nyt kauheesti kirjotettavia asioita ja tää teksti pomppii ihan julmetusti, mutta pomppikoon. Äsken värjättiin miun hiukset pitkästä aikaa. Tiistaina vietän koko illan Vappugospelissa kun meen katsomaan LZ7:iä. Elämä hymyilee. Minä hymyilen. Toivottavasti muutkin, koska elämä on liian lyhyt murjottamiseen. Ja aika täysikäsyyteen myös, siis siltä kantilta että oon lusmuillut autokoulun suhteen turhan paljon. Miulla ei kyllä ole mikään tappava tarve saada korttia heti, joten ei tässä kiirettä, vaikka kyllähän se toki jonkun verran kuumottelis auton rattiin päästä. Nyt teenkin jotain sen hyväks ja painun pänttäämään teorioita.

Ainii melkein unohdin, kolmannen kuvan jälkkäri on Sonjan käsialaa, lupasin ylistää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti