maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kuka tietää mitä eessä meillä jos emme pelkää

anniiiii1 redd2 6,90 € Sokos redd3 annikaaaa4 jeeee5 mie6 rawrr7 Loma rupee vetämään viimesiään ja voin taas todeta, että paljon ei oo tullu tehtyä. Perjantaina Annika tuli tänne meille, kiharreltiin hiukset, kuvailtiin sekä kokkailtiin (minä kokkailin) paellaa ja suklaamoussee ruoaksi. Pojat kävi tässä pyörähtämässä pariin otteeseen ja sitten lähdettiinkin ajelemaan vähäksi aikaa niiden kanssa. Illalla saavuttiin takasin tähän meille ja kauheesti ihmisiä kävi tässä meillä pyörähtämässä, en edes jaksa selittää yksityiskohtasemmin :D...Joka tapauksessa nukkumatti tainnutti meijät viiden aikaan aamulla vastusteluista huolimatta ja keiteltiin siinä kahvit ja pääsin taas hellan ääreen. Lauantai-illalle pukkas vielä vaihteeksi vähän ajotuntia, kun käytiin 4 vuotta täyttävän serkkutytön syntymäpäivillä.
Sen jälkeen en olekkaan tehnyt mitään mainittavan arvosta, päntänny matikkaa ja nukkunu liikaa. Huomenna vähän erikoisempaa ohjelmaa koulussa, pitää tutustua johonkin omavalintaiseen lounaspaikkaan, eli oppitunnit ravintolassa ei kuulosta mitenkään hassummalta :) !

6 kommenttia:

 1. mietin tässä et jos haluaa kokiks nii pitääkö olla jotain sellasia kykyjä. tai et esim onks sul joku sellane osa-alue mitä osaat parhaiten ja voisit sen avulla päästä töihin johonki, tai et miten sä erotut siit massasta vaikka työnhakutilanteessa? :) ja onks sul jotain jatko-opiskelu suunnitelmiii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä olla mitään, oppimaanhan sinne kouluun mennään ja taidot karttuu siinä opiskellessa! Jos rupeen miettimään omia kykyjäni niin voisin mainita, että oon hyvä esimerkiksi koristelussa ja kaikessa pikkutarkassa, eli jälkiruokien teko kuuluu suosikkeihin, koska visuaalisuutta löytyy! Osaan omast mielestäni kyllä tosi paljon kaikkee, ja siitä minuu on paljon kehuttukkin kun jaksan kehittää itteäni ja oon niin aktiivinen, tykkään myös tosi paljon uunista haasteista.
   Ja tohon en osaa sanoo mitään että miten erotun, mut työtarjouksia on tullu nyt jo liikaa, eli en oo voinut ottaa kaikkia vastaan:D Työnhakutilanteessa pitää olla vaan reippaasti oma ittensä, kuunnella mitä siellä sanotaan ja tietysti myös hymyillä, ei kukaan halua töihin mitään mutrunaamaa!
   Miun valmistumiseen on kuitenkin vielä yli 2 vuotta, joten en oo ajatellut vielä kovin pitkälle. Mutta toki jos intoa vaan opiskeluun riittää, niin oon suunnitellu jatkoa opiskelemalla restonomiksi :)

   Poista
 2. ei sovi huulipuna sulle. ps. ihan hirvee hymy tossa kuvassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näköjään raavittaa maailmas eniten siun persettäs, taitaa sillä puolen ruutuu olla paljon hirveempi hymy ;)

   Poista