sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Ei löytynyt onnee onnelasta

kollaasi1
1. Ristiäiskakun koristeiden väkertämistä koulussa 2. Messilässä hiihtolomalla 3. Riina ja Henna ahkerina siivoamassa kollaasi2
4. Ahkera treenailija yeaa 5. jääjugurttii randombussipysäkillä 6. Matkalla Haminan Lintukotoon kollaasi3
7. Sinin ja Joonaksen kanssa retuilemassa teltassa @ talvileiri 8. Ja nakki napsahti kanttiinavuoroon... asiakkaita kävi ihan tosi paljon, niiku kuvastakin näkee! 9. Yöllä vahtimassa tulia miljoona kerrosta vaatetta päällä koska kylmyys kollaasi4 10. Aamunaama 11. Messukeskus ja järkyttävän hintasta mättöä 12. Kokkikolmoset djAnni & djHenna ! kollaasi5 13. Synttärikakku made by me 14. Alkoholilaskujen kiinnostava maailma matikan tunnilla ja Hennan taiteellinen piirros 15. Uusin vauvva :3kollaasi6 16. Taas aamunaama 17. Namii hedelmäsalaattia ravintolapäivänä 18. Kerrankin onnistunu nuttura ja fiilistelyy jumpinissa kollaasi7 19. Jälkkäripöytää raflassa made by minä ja Siiri 20. Kahden nyrkin kokosia palaneita korvapuusteja made by Janne ja Pete :'D 21. Rento koulupäivä ja Rosson arviointia

Mennään nyt pitkästä aikaa kännykän kätköistä löytyneillä kuvilla, jee. Viikko on vierähtäny ihan silmissä! Oon ollut tosiaan viime lauantaista asti yksin kotona ja saanut pidettyä tän kämpän jopa ihan siedettävässä kunnossa, mitä nyt viimeset pikasiivoilut perjantaina just ennen kun äiti tuli takas kotiin. Annika oli täällä pitämässä miuta järjissäni keskiviikkona, mut muuten aika on kulunut ihan yksikseen.
Maantaina meillä vaihtui vika jakso, ja voin sanoo että oon ainakin tän ekan viikon jälkeen ihan kuollut. Maantaisin ja tiistaisin koulua 8 tuntia ja keskiviikkoisin 7, kuulostaa ihan hyvältä tosiaan! Siihen päälle vielä kaks 12 loppuvaa koulupäivää jotka ei koostu muusta kuin liikasta ja terveystiedosta. Tästä lähtien jokatoinen perjantai onkin sitten vaan neljä tuntia liikuntaa, ja jokatoinen taidetta & kulttuuria,  kelpaa :)
Tänään oltiin Nannen kanssa ensin Mariossa syömässä ja sitten kävästiin katsomassa eilen ensi-iltaan tullut Vuoden se kestää. Oli muuten hyvä, suosittelen :-) Aluksi olin kyllä vähän epäluulonen kyseisestä kuvasta, mut välillä kuulosti siltä että oltiin ainoot koko salissa keitä nauratti... Illalla vielä 'juoruilut' abcilla, missäs muuallakaan.
CAM00447muokattu
miun käsialaa oleva jälkkäri raflassa, tai siis kokosin ton annoksen ulkonäön semmoseks miltä se kuvassa näyttää :)

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköin toi viimein jälkkäri .___. <3 Kelpais!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Hennan näkemys meistä kahesta :D:D vartalon kokonen viinapullo on okei, ainaki Hennan mielestä !

      Poista