maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ajat vaihtuu ja viisarit liikkuu

1 2 3 4 Tän päivän superhyvän fiiliksen takii aattelin tulle heittämään parit ruokakuvat toivoen ettei kaikki oo jo ihan kyllästyneitä näihin. Miun elämästä vaan iso osa kuluu koulussa ja näitä kuvia tulee portfolion takia aika reippaasti otettuakin. Ekassa kuvassa näkyy tän päivän jälkkäri minkä Jooa teki, kun meillä oli semmonen ryhmätyö jonka meidän laatima meny näkyykin kolmannessa kuvassa :)
Päivän hyvä fiilis johtui tosiaan siitä, että meillä oli arviointikeskusteluita koulussa ja sieltä pois astuessa muut naureskelikin että "Anni mikä toi pilluvirne on" Kaipa miulla oli oikeuskin leveään hymyyn, nimittäin palaute oli pelkkää positiivista ! Miulle sanottiin, että minusta olis jopa edustamaan koulua kilpailutoiminnassa ja ilme sen lauseen jälkeen oli valehtelematta : :O
Täys oikeus iloisuuteen siis löytyy, ja sen jälkeen oonkin ollut yhtä hymyä :-) Nyt kirkas hymy kasvoilla lähen nukkumaan näitten pikasten kuulumisten kertoilujen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. ihana toi jälkkäri mis toi suklaa! namii :33 teitsä ton sillee et laitoit suklaan johkii kalvon päälle ja olikse ihan kaupan suklaata :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! tein sellasen sabluunan jonka sujautin leivinpaperin alle ja siirsin sitä aina, kun yks koriste oli tehty. Ku koristeet oli valmiit niin pistin ne jähmettymään pakastimeen ja siis kyseessä oli sellasia just leivontaan tarkotettuja nappeja, mutta nää onnistuu ihan taloussuklaallakin mitä kaupoista saa :-)

      Poista