tiistai 5. maaliskuuta 2013

Newbies

1 Niken juoksukengät, Intersport 2 3 Siiri toi miulle yllärituliaisia Tallinnasta, possulimsaa, mentoseit ja maailman söpöimpii nenäliinoja :3 4 5 6 Talvikengät, zatza (nää vaan lämmön takia, mistään muusta en noissa tykkääkkään) 7 Parit viimeaikaset hankinnat tälleen könttänä, kun sain aikaseks kuvata kaikki kerralla. Kaikki ei siis oo ostettu samana päivänä, oon vaa ollu laiska kuvaamaan niitä. Oon myös huomannu yhen tosi ärsyttävän asian, kaikki meikit, naamarasvat sun muut loppuu aina samaan aikaan ? rasittavaa.
Käytiin muuten eilen Siirin kanssa testaamassa Kouvolan Manskilla sijaitseva Ramin Konditoria niminen kahvila, ja pakko kyllä suositella kaikille jotka siellä päin liikkuu ! Siellä oli tosi paljon kaikkea erilaista ,suolasta ja makeeta. Nälkäsen Annin lautaselle pääty tommonen katkarapu patonki ja oli muuten ihan tosi hyvää :) !
Tänäänki aika kulu Siirin kanssa kaupoilla, päästiin koulusta joskus 11.15 ja suunnattiin Veturiin. Ostelin pari juttua (jotka on ylläreitä, eli niistä en täällä voi puhua) sekä lisäks vähän koristelujuttuja ja tyllasarjan. Kotiin päästyä suuntasin malkeinpä samantien Millan kanssa salille. Tuli tosi hyvä fiilis ku en oo pariin viikkoon käynyt ja taukoa tässä kyllä pakostakin tulee varmaankin seuraava viikko asemalla olevan remontin takia. Ihan järkevää ei tainnu olla lähteä vähän kipeenä sinne, mut en vaan pystyny olla paikoillani. Nyt pakenen matikan kirjan ja katkarapusalaatin pariin :)

2 kommenttia: